Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lemondott egy ranidt. Ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lemondott egy ranidt. Ez most azt jelenti h mar nem jovok be neki?

Figyelt kérdés
Mama ugy volt h talizunk de lemondta. es ugy h en kerestem ot h akkor talizunk es sms-ben irta sajnos elfoglaltsaga van. a furcsa az egeszben mindig nekem kell ot keresni de allitolagosan bejovok neki meg tetszem neki meg nagyon kedvel. Ha en keresem akkor rogton valaszol sms-ben vagy felhiv de magatol sosem tette meg. Miert nem????
2008. márc. 30. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:

mert ilyenek a pasik. Legalábbis jónéhány. Egyszerre csak egy dologgal tudnak foglalkozni, ha más jellegű elfoglaltságuk van, akkor egy barátnő/feleség/szerető eszükbe sem jut.

A lemondás még egyáltalán nem jelent semmit.

2008. márc. 30. 10:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jelent semmit, hisz pasi... ne sokat várj tőle. Ha van valami dolga, akkor csak azzal foglalkozik. Nyugi, majd találkoztok máskor.
2008. márc. 30. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Sztem a lényeg az,hogy most ne loholj utána...ha tényleg bejösz neki,akkor hiányozni fogsz enkie gy idő után,és úgyis kersni fog:büszkék a pasik,de nő nélkül nem sokuk tud élni :) A legközelebbi randit talán pont ő fogja kérni tőled...
2008. márc. 30. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi, megprobalom kivarni. Csak olyan nehez igy a tanulasra koncentralni mert mindig o jar a fejemben es ugy vartam a talalkat. Jo a pasiknak h mindig egy fele megy az agyuk igy nincs az h tanulni kene es olvassa a konyvet de az agya vhol mashol jar... ezt a kepesseget irigylem!!!!
2008. márc. 30. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
azt te csak hiszed hogy a pasik csak egy dologra gondolnak egyszerre ,en is pasi vagyok szoval na.... erted,ha igazan szeret a pasi egy csajt akkor neki is hasonloan mukodik az agya ,legalabbis nalam ez igy van... persze ez nem jelenti feltetlenul azt hogy tenleg nem volt most eppen valami igazan fontos dolga mert megtortenik hogy kozbejon valami ...errol ennyit :)
2008. ápr. 1. 14:35
 6/6 A kérdező kommentje:

Dolgoznia kellett... Hetfon reggel elnezest kert es taliztunk este... ezek szerint remelem jelentek vmit neki!!!

En nem azt mondtam h a pasinak nem jar eszebe a lany ha szereti es nem gondol ra de jobban tudja vegezni a napi dolgait mint egy lany szerintem legalabbis latszolgaosan... azt tudom h en kuzdok a tanulassal es mindenhol jar az agyam csak a tanulason nem... es ha nem talizunj baromira hianyzik...

2008. ápr. 2. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!