Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el "randira"?
Sziasztok! Szerintetek hogyan hívjam el egy italra régi általános iskolai osztálytársamat anélkül, hogy megtudja, hogy tetszik nekem? Ballagásunk óta nem találkoztunk, és nem tudom, hogyan lenne illő elhívni egy ital melletti beszélgetésre. Már akkor is tetszett nekem, csak nem mondtam el neki, mert se szép, se kigyúrt nem vagyok. Viszont már nagyon unom az egyedüllétet, és azt, hogy utolsó szerencsétlennek érzem magam. Normális válaszokat várok, melyeket előre köszönök.
22 éves srác
Szia!
Egyszerűen csak,mond meg neki,hogy régen taliztatok és szívesen találkoznál vele.Ennyi!
A válaszából,illetve a találkozásnál úgy is kiderül minden.Tapasztalat,én is voltam hasonló helyzetben.
Sok Sikert!
Szia!
Egy csendes kávézó,tökéletesen megfelelő.Ott tudtok normális dumcsini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!