Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beszélgetni? Lenne egy nagyon fontos kérésem.
Figyelt kérdés
Ja és lány vagyok :)2011. dec. 31. 19:25
172/189 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így alakult. Nem indul valami jól neked ez a 2012... Mondjuk egyáltalán nem tartom őt korrektnek, hogy csak így ennyivel lerendezte. Az lenne a minimum, hogy 2,5év után leültök és megbeszélitek az egészet. Azért mégis más lenne úgy... De lesz majd más, ne aggódj!:) Tudod, ami nem öl meg, az megerősít:P Azt meg ne mondd, hogy elpazaroltad az éveket és késő... Én is 20felett vagyok és nem tudok felmutatni egy épkézláb kapcsolatot sem... De még fiatal vagy, előtted az élet:)
174/189 anonim válasza:
5 éves volt amikor megszülettem.mi olyan nagy dolog ezen?
175/189 anonim válasza:
Nem mondtuk hogy nagy dolog, csak nem itt kell 16 évesen a jótanácsaidat osztogatni, hogy ha az élet nem működik, be kell rúgni. Erre mondtam, hogy te már csak tudod. Gratulálok hozz, egészségedre.
176/189 anonim válasza:
nem,ti azt mondtátok,hogy kisfiú vagyok,egy nállam 5 évvel idősebb lány szemszögéből.
és tudjátok több dolgon mentem keresztül mint sok 16 éves.
177/189 anonim válasza:
Ezt sajnálom :(
De a részegség tényleg nem old meg semmit, utána a gondok ugyanott lesznek, sőt, csak tetőződnek.
178/189 anonim válasza:
jah,tudom,de néha jól esik.nem hányásig,te egy kicsit jobb kedved lesz és ennyi.mondjuk egy szabad estén.nem alkoholistának kell lenni.
179/189 anonim válasza:
Hát nálam a "be kell rúgni" kicsit mást jelent, de azért értem mit mondasz.
180/189 anonim válasza:
jolvan na,én most erre gondoltam.tudom mit jelent berugni,de az tulzás ha mindig amikor padlót fogsz.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!