Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beszélgetni? Lenne egy nagyon fontos kérésem.
Figyelt kérdés
Ja és lány vagyok :)2011. dec. 31. 19:25
131/189 anonim válasza:
Két 74%-os van:D Én az vagyok, amelyik azt írta, hogy új év, új lehetőségek:)
22F vagyok:)
132/189 anonim válasza:
én 16/F vagyok.mert?
te mennyi?
133/189 A kérdező kommentje:
amúgy nem csinálunk msn-fiókot ? :) unatkozom.. ott gyorsabban lehet írni meg minden.. aki benne van az írja le az msn-címét és felveszem :)
2012. jan. 1. 00:58
134/189 anonim válasza:
Végig 2 volt, vagy az egyik csak egykét hozzászólást írt? Én arra gondolok aki nagyjából végig itt volt, aztán vigazstalni próbált.
136/189 anonim válasza:
16F? :O De durva, téged is bőven többnek gondoltalak, mint ahogy a kérdezőt is. Olyan 22-26 között valahol. A kérdezőt meg úgy 20nak. Nekem már nincs kedvem msnhez, bocsi. Jó éjt mindenkinek, vagy jó msnezést, nem tudom melyiket választjátok.
Ja én 21 vagyok még mindig:)
137/189 anonim válasza:
Én vagyok az, aki vigasztalni próbált:) De mivel a másik 74%-os lány, így nem lehet minket összekeverni:P
138/189 anonim válasza:
Ja aki SP-t írta. Tudom.
Én rád gondoltam, az összes többi 74%osat te írtad,igaz?:)
139/189 anonim válasza:
többnek gondoltál?mivel is szolgálltam erre rá?de azért köszi.
140/189 anonim válasza:
Nem tudom, egyszerűen csak ilyen kép alakult ki bennem a hozászólásaidat olvasva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!