Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a pasikat! Most mi van?
Hát igaza van, ha sok vagy neki, már amúgy felröhögtem mikor olvastam a kérdést, "tegnap óta nem ír" úristen, aztán elolvastam hogy már XXX. hát nagyot néztem és nehezemre esik elhinni.
Következő hülyeség a "hát azért böföghetne valamit", ha nem ér rá, akkor nem a gép előtt fog kuksolni, hogy neked írhasson.
És igen igaza van, milyen alapon kéred számon? Ki ő neked? Én senkitől nem viselem, hogy számonkérjenek, nemhogy egy szinte ismeretlentől. Azért mert te ennyire unatkozol, nem biztos hogy ő is. Nem mindenki jut minden nap minden órájában netközelbe, még akkor sem ha van neki otthon. Ha randira hívott és meg akart ismerni, akkor valószínű hogy nem azért nem írt mert fodrászhoz kellett mennie. De mostmár nem is fog akarni se találkozni, se visszaírni, én nem is tudom hogy gondoltad ezt. egy fél nap miatt balhét csapni.. tökdurva. Már ha csak begondolsz te magad... ha mondjuk ő írt volna neked. ha jól számolom, most kb 12 óráról beszélünk. te este korábban lefeküdtél, reggel meg később keltél ezsedbe se jut hogy te most alvajárva FÉSZBÚKOZZÁL... és akkor felmész és egy Valaki rádront hogy mit műveltél az elmúlt 12 órában és hogy képzeled hogy nem az a napicélod, hogy fészbúkon levelezzél.
Azért... hát én nemtudom de elég nevetségesen hangzik ez az egész.... főleg a korodat tekintve egészen abszurd.
Igazatok van :(
Én is rájöttem. Az a gáz, hogy nem is vagyok ilyen. Csak most annyira akartam.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!