Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem a pasikat! Most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a pasikat! Most mi van?

Figyelt kérdés
Van egy srác, ő kezdeményezett... a randi persze nem jött össze. De írja, hogy megismerne stb. Erre tegnap óta nem ír... Mi történt? Nekem nagyon rossz, mert kezdtem komolyan venni. Komoly válaszokat várok.
2011. dec. 30. 09:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

talalt mast...

tulkinalat van nokbol,szerencsere...

:)))

2011. dec. 30. 09:19
 2/27 anonim ***** válasza:
Hát úgy látszik most te húztad a rövidebbet :)
2011. dec. 30. 09:21
 3/27 anonim ***** válasza:

"ő kezdeményezett... a randi persze nem jött össze"

Gondolom neked közbe jött valami. Mivel ő kezdeményezett, te meg visszamondtad férfiaknál az azt jelenti, hogy le akartad koptatni. Szóval tovább állt, ha nem akartál vele találkozni. Én sem tettem volna másként. :)

2011. dec. 30. 09:24
 4/27 A kérdező kommentje:

Köszi :( Azért nem ilyen egyszerű...

A találkozás azért nem jött össze, mert nem tudta, hogy ráér-e... írt, amit én később olvastam el. Ennyi. Mind a ketten tudjuk a másikról, hogy mi a háttere. Csak azt nem értem, ha nem akar semmit akkor minek kezdeményezett? Vagy ha meggondolta magát, akkor miért nem közölte?

2011. dec. 30. 09:29
 5/27 F20 ***** válasza:
karácsony szilveszter ünnepek stb.. lehet egy gyengébb pillanatát éli valahol.. még ne írd le majd megmondja ő hogy mi a helyzet.
2011. dec. 30. 09:33
 6/27 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy akar, másképp nem kezdeményezett volna. Vedd a fáradtságot és írj rá, már ha nem vetted észre, amit neked írt és kérj bocsánatot emiatt, valamint vesd fel, hogy ma szabad vagy és szivesen találkoznál vele, ha ő is ráér. Tudod mi lesz a válasz? "Ok, találkozzunk!" Nem halsz bele, ha írsz neki és látja, hogy ő is érdekel téged, nem csak fordítva. Persze lehet inkább itt gyk-n irogatni a kérdéseket, hogy miért nem kellesz neki, attól még nem fogtok találkozni.
2011. dec. 30. 09:33
 7/27 A kérdező kommentje:

Utolsónak: köszi a választ.

Tegnap még ráírtam este, de nem jelentkezett. Nyomulni nem akarok. Én is ezért vagyok dilemmában, hogy ő kezdeményezett, de mi történt??? Tudom, hogy nem oldódik meg semmi, hogy itt írogatok... de tanácsokat elfogadok. :(

2011. dec. 30. 09:37
 8/27 F20 ***** válasza:
79%

várj 1-2 napod! neki is lehet dolga nem?

mellesleg ez az utálatos ebben a korban.. mocsok internet elszemélytelenedés... facebook.. BRRRRRRR

2011. dec. 30. 09:46
 9/27 A kérdező kommentje:

F20

Igen ez a közösségi oldal... :)

Ebben a korban? Sajnos nem vagyok már tini,a 3. x-et taposom. Talán ezért csinálok nagy ügyet, mert komolyabban veszem a dolgokat. :(

2011. dec. 30. 09:47
 10/27 anonim ***** válasza:
Több oka lehet amiért nem ír rád amit mi csak tippelni tudunk. Lehet ezért, lehet azért. Annyit tudunk, hogy nem írt pedig ő kezdeményezett.
2011. dec. 30. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!