Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a pasikat! Most mi van?
talalt mast...
tulkinalat van nokbol,szerencsere...
:)))
"ő kezdeményezett... a randi persze nem jött össze"
Gondolom neked közbe jött valami. Mivel ő kezdeményezett, te meg visszamondtad férfiaknál az azt jelenti, hogy le akartad koptatni. Szóval tovább állt, ha nem akartál vele találkozni. Én sem tettem volna másként. :)
Köszi :( Azért nem ilyen egyszerű...
A találkozás azért nem jött össze, mert nem tudta, hogy ráér-e... írt, amit én később olvastam el. Ennyi. Mind a ketten tudjuk a másikról, hogy mi a háttere. Csak azt nem értem, ha nem akar semmit akkor minek kezdeményezett? Vagy ha meggondolta magát, akkor miért nem közölte?
Utolsónak: köszi a választ.
Tegnap még ráírtam este, de nem jelentkezett. Nyomulni nem akarok. Én is ezért vagyok dilemmában, hogy ő kezdeményezett, de mi történt??? Tudom, hogy nem oldódik meg semmi, hogy itt írogatok... de tanácsokat elfogadok. :(
várj 1-2 napod! neki is lehet dolga nem?
mellesleg ez az utálatos ebben a korban.. mocsok internet elszemélytelenedés... facebook.. BRRRRRRR
F20
Igen ez a közösségi oldal... :)
Ebben a korban? Sajnos nem vagyok már tini,a 3. x-et taposom. Talán ezért csinálok nagy ügyet, mert komolyabban veszem a dolgokat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!