Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem a pasikat! Most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a pasikat! Most mi van?

Figyelt kérdés
Van egy srác, ő kezdeményezett... a randi persze nem jött össze. De írja, hogy megismerne stb. Erre tegnap óta nem ír... Mi történt? Nekem nagyon rossz, mert kezdtem komolyan venni. Komoly válaszokat várok.
2011. dec. 30. 09:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"a 3. x-et taposom."

Te vagy XXX ? [link]

2011. dec. 30. 10:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Vicces vagy... azért írtam, mert nem 13 éves vagyok aki itt sírdogál a fórumon. :(
2011. dec. 30. 10:11
 13/27 anonim ***** válasza:
Ha egy tini írta volna ki a kérdést, még nem csodálkoznák, de ha már a 3. x-et taposod és még most sem érted a pasikat, ráadásul még faszbukon intézed a pasizást. Hááát, mit mondjak. Tényleg roszfelé megy ez a világ.
2011. dec. 30. 10:12
 14/27 A kérdező kommentje:

ma 10:06

Igen, ennyi történt. Mára volt eredetileg randi megbeszélve. De nem tudok időt, így azt is vártam, hogy megbeszélünk valamit...

2011. dec. 30. 10:13
 15/27 anonim ***** válasza:
Köszi tudom:) de tényleg lehet több oka amiért nem írt. Kérdezd meg tőle, hogy most mi van és akkor többet fogsz tudni.
2011. dec. 30. 10:13
 16/27 A kérdező kommentje:

Rossz felé megy?

Mennyi idős vagy? Tudod, hogy milyen nehéz ismerkedni? A másik az, hogy látásból ismerjük egymást, tehát nem netes ismerkedés.

2011. dec. 30. 10:14
 17/27 A kérdező kommentje:

ma 10:13

Már írtam neki. De nem írt vissza. Jó, lehet, hogy nem ér rá... de akkor is böföghetne valamit...

2011. dec. 30. 10:15
 18/27 anonim ***** válasza:
pfff... és énn hánny lánytól nem kaptam még választ..... ha nem böfög akkor nem böfög, ha meg böfög akkor böfögni fog csak légy türelemmel.
2011. dec. 30. 10:19
 19/27 anonim ***** válasza:

"Rossz felé megy?

Mennyi idős vagy? Tudod, hogy milyen nehéz ismerkedni?"

Hidd el, tudom. :)

2011. dec. 30. 10:25
 20/27 anonim ***** válasza:
vaaaaaazmeg tegnap óta nem ííír! hát behalok rajtad xD felfogtad hogy egy napról beszélsz? nem csak te körülötted forog a világ...
2011. dec. 30. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!