Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai lányokkal?
A idősebb(25+) nőket nem érdeklem, mert fiatalabb vagyok. A nálam fiatalabbak(18+) engem nem érdekelnek, mert teljesen éretlenek. Hol vannak a korombeli szép, elegáns, érett lányok? Persze akik nekem nem tettszenek, azok vigyorognak rám az utcán mint a tejbetök... Ez valami anomália? :D
24/f
A Nyugdíjas klubba :P én is oda járok!
35/F
Gedeón.
Hasznosabban is tölthetnéd az idődet. Ha nem csak dugni akarsz, akkor tényleg elég kevés nő érdemes manapság a figyelemre. Szinte már szürreális ami itt folyik.
34 ffi
14-miert is ven f@sz egy negyvenes pasi???
mert esetleg nem csak 10 perces aktusra kepes,nem csak dug@sra kell neki egy lany,tud vele banni,partnernek tekinti???
irigykedsz kicsicsibe???
39eves pasi vagyok,naponta szedhetnek fel 22-28 kozotti lanyokat...es erdekes modon mind ugyanazt mondjak:a fiuk ebben a korban semmit nem ernek...haverok,buli,berugas,nemi partycuccok es "nyitott kapcsolat"...normalis nonek pedig ez keves...
igy marad a konnyen kaphato barbie a diszkoban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!