Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy csaj 3 puszival köszön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy csaj 3 puszival köszön el, akkor tetszek neki?

Figyelt kérdés

Elkísértem a sulitól a buszmegállóig és mikor jött a busz 3 puszival köszönt el. Én úgy vettem le ebből, hogy tetszem neki. Szerintetek?

17/F

2011. dec. 29. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

a három puszizás pár éve volt nagy divat...minden boldog-boldogtalan így köszönt és köszönt el minden boldog-boldogtalantól...én szerintem ebből még nem lehet semmilyen következtetést sem levonni...

L21

2011. dec. 29. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Haver ő sose lesz a csajod mert be kerültél a Friend Zone-ba szívás.
2011. dec. 29. 14:43
 13/24 anonim ***** válasza:

ma 14:42 vagyok

ez lemaradt: de abból már TALÁN hogy hogy adja...ha csak a levegőbe akkor semmi...de ha rendesen az arcodra akkor LEHETSÉGES de az se biztos...amikor én megismertem a párom és elköszönő puszit adtam Neki, jól rányomtam a szám az arcára :) Mármint hogy érzékelje ;)

És nini :) 4 éve együtt vagyunk :)

2011. dec. 29. 14:44
 14/24 anonim válasza:

Istenem... 17éves vagy?

Nekem az összes csaj puszival, öleléssel köszön de mindegyiknek csak jó barátja vagyok.

Emlékszem még 12 voltam és gimiben néztem végig ahogy elszerencsétlenkedik a többi fiú és az esélyeit rontja naívsága miatt. Alapvető szabályokat dobott mindegyik és így egyikneksem lehetett volna csaja.... ha nem lépek közbe. Végül az egész osztálynak én lettem a szerelmi tanácsadója :D Emlékszem találkoztam egyikkel fősuli idején és úgy köszönt hogy ő is, meg én is tudtam hogy azzal a csajjal én hoztam össze :D

Xorgateism 21/F

2011. dec. 29. 14:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja, gondolom a három puszi miatt vagytok együtt 4 éve.
2011. dec. 29. 14:57
 16/24 anonim ***** válasza:
Hát, igazából a tetszés csak 3,279 puszitól mérhető, szal ezt benézted.
2011. dec. 29. 15:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent. Se azt, h tetszel neki, se azt, h barátzónába rakott.
2011. dec. 29. 15:01
 18/24 anonim ***** válasza:

hát ha így köszönt el, talán van esélyed :S

http://www.youtube.com/watch?v=vmpi4Bo-kKk

2011. dec. 29. 15:03
 19/24 anonim ***** válasza:
2011. dec. 29. 15:04
 20/24 pippikebaba ***** válasza:
nem jelent semmiit a 3 puszi!egyéb más jelekből kénne levenned h érdekled e a csajt!
2011. dec. 29. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!