Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj 3 puszival köszön el, akkor tetszek neki?
Elkísértem a sulitól a buszmegállóig és mikor jött a busz 3 puszival köszönt el. Én úgy vettem le ebből, hogy tetszem neki. Szerintetek?
17/F
a három puszizás pár éve volt nagy divat...minden boldog-boldogtalan így köszönt és köszönt el minden boldog-boldogtalantól...én szerintem ebből még nem lehet semmilyen következtetést sem levonni...
L21
ma 14:42 vagyok
ez lemaradt: de abból már TALÁN hogy hogy adja...ha csak a levegőbe akkor semmi...de ha rendesen az arcodra akkor LEHETSÉGES de az se biztos...amikor én megismertem a párom és elköszönő puszit adtam Neki, jól rányomtam a szám az arcára :) Mármint hogy érzékelje ;)
És nini :) 4 éve együtt vagyunk :)
Istenem... 17éves vagy?
Nekem az összes csaj puszival, öleléssel köszön de mindegyiknek csak jó barátja vagyok.
Emlékszem még 12 voltam és gimiben néztem végig ahogy elszerencsétlenkedik a többi fiú és az esélyeit rontja naívsága miatt. Alapvető szabályokat dobott mindegyik és így egyikneksem lehetett volna csaja.... ha nem lépek közbe. Végül az egész osztálynak én lettem a szerelmi tanácsadója :D Emlékszem találkoztam egyikkel fősuli idején és úgy köszönt hogy ő is, meg én is tudtam hogy azzal a csajjal én hoztam össze :D
Xorgateism 21/F
hát ha így köszönt el, talán van esélyed :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!