Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ne haragudjatok, de én nem tudok versenyezni az igényeitekkel! Ha ilyen vagy ehhez hasonló képeket küldözgettek egymásnak, akkor csak azt éritek el, hogy a legtöbb normális pasi elkerül titeket? Szerintem igen!
22 éves fiú vagyok és tetszik egy 20 éves lány, de nem tudok és szerintem a magyar fiúk 9/10-e nem is tud egy ilyenkülsejű sráccal versenyezni. Akkor inkább egyedül maradok, ha csak ilyen vagy ilyesmi pasi kell ennek a lánynak, meg a többi barátnőjének is. Mert mindegyik lájkolta ezt a pasit, csak ilyesmi kell még 20 éves korban is nekik. Én már feladtam.
22 F.
"Szerintem inkább a hozzáállásotok miatt."
Jogos, bunkónak kellene lennem, mert a nők többsége arra élvez.
Érdekes, hogy itt minden csaj mondja, hogy így meg úgy neki a külső nem fontos, meg normális pasi kell neki. A bibi az, hogy amikor megjelenik a kigyúrt szépfiú, akkor még a legszendébb csajnak is elkezd nedvesedni a bugyija, és menne egyből szobára attól függetlenül, hogy a srác, csak megdugni akarja. Persze vannak kivételek. 100-ból öt, de ők kb. öt éve kapcsolatban is élnek...
,,De ez nem jelenti azt, hogy úgy választanék párt, hogy egy kivágott Johnny Depp képpel rovom az utcákat és karikázgatom a hasonlóságokat a kép és a szembejövő pasi között, és akinél elére a 85-90%-ot annak automatikusan az ágyába ugrom".
Lehet te nem vagy ilyen, de sajnos a lányok nagy része ilyen, szinte rá van írva a homlokára, hogy ha nem vagy Johnny Depp, akkor a békesség érdekében légy szíves hagyjál békén, vagy csúnyán elutasítalak.
16.14 vagyok
"kevésbé jó, de rendes kedves pasival összejönnének. Ők várnak az olyan pasikra mint a képen szereplő. Ezért az elkeseredés a részemről."
Nem pont olyanra,mint aki a képen van.Viszont én tényleg volt,hogy leragadtam olyannál,akiről tudtam,hogy sose fogok valamit benne elfogadni.Valahogy túljónak tartottam magam hozzá képest.Az első pár hónap szuper volt,azt hittem minden ok,de aztán felébredtem és láttam reálisan a dolgokat.Kb mindent megtett értem,de alábbhgyott bennem a vonzalom.Sajnos nálam ez nagyon számít.Most nem a szexre gondolok,hanem arra,hogy érezzek bizsergést ha meglátom,hogy kívánjam minden percben stb.Aztán ha ez nincs meg,akkor leamortizálódok egy idő után és az van bennem,hogy váó lesz egy jó férjem,megfelelő életem,de hol marad az a kis plussz?És igen bevallom nem rendes,nem normális pasikkal,akik szintén nem voltak jópasik(vagy ideálok),valamiért jobban vonzódtam.Szóval a cselekedeteik,a viselkedésik,az hogy csábítottak,kihozták belőlem a NŐT.Kell a bizsergés,a szenvedély,az ŐRÜLET.
Részemről.Szóval javarészt tökösnek kell lenni,merésznek,titokzatosnak.Nem kell mindjárt az összes kártyád kiteregetni és biztosítani a nőt arról,hogy te vagy a legnormálisabb,legkedvesebb,aki a tenyerén hordja majd a nőt a végsőkig.
Add magad,csempéssz be némi humort,jódumát,izgalmat,bátorságot,őrületet,spontán ötleteket....
32-esnek!
Én is ezt látom. Van a visszahúzódó csaj a buliban, soha senkivel nem áll szóba, ott csücsül a sarokban csak lejött meginni egy kólát. Odamegy hozzá egy-két nem túl jó külsejű de talán rendes fiú és adja az azoknak is az unalmast, hogy nem megy táncolni, emrt savanyú és inkább befőttest játszana egész este. De mikor a kigyúrt odalép, akkor megered a nyelve és már mászik rá, előjön a legmélyebb bugyraiból azok az ösztönei, amiket már sok éve nem is hozott a felszínre, hogy hirtelen életkedve lesz és partycsajjá válik. Este a pasi a szende lányt jól megrakja, másnap otthagyja. A lány megint letargiába süllyed hónapokra, évekre, agészen addig amikor egy újabb menő pasi megint ne akarja felpróbálni. Akkor megint bedől neki és ez így folytatódik akár évekig is.
"De mivel ha odameegyek egy lányhoz, akkor jön a van barátom duma, meg bocsi de mennem kell, meg hagyjál békén. Így nincs esélyem, hogy nem is adtok rá esélyt, hogy megmutathassam milyen vagyok belülről, milyen értékeim vannak. Ebből azt érzem, hogy ti már a belső értékeket magasról le..."
No de miért is mész te oda ahhoz a bizonyos csajhoz? Mert bevonzanak a belső értékei? Nyilván nem - azért, mert külsőre tetszik. Te is azalapbján válogatsz, nekik miért teszel ugyanezért szemrehányást?
Egyébként a lényeg: önsajnálattal biztos, hogy semmire nem mentek, bármi is legyen nőtlenségetek oka.
És még azt is hajlandó vagyok elhinni, hogy a nők jelentős része hülye. Rendben. De hát nem is kell a nők jelentős részével járni - elég 1-2 normálisat találni.
"Ha a rendes srácok nem tudják felszedni a csajt, akkor így jártak."
Szóval, akkor levonhatjuk, a konklúziót, hogy a nőkkel nem érdemes normálisnak, és korrektnek lenni. Lányok ellenvélemény? Ha nincs, akkor ideje megváltoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!