Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ne haragudjatok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ne haragudjatok, de én nem tudok versenyezni az igényeitekkel! Ha ilyen vagy ehhez hasonló képeket küldözgettek egymásnak, akkor csak azt éritek el, hogy a legtöbb normális pasi elkerül titeket? Szerintem igen!

Figyelt kérdés

[link]

22 éves fiú vagyok és tetszik egy 20 éves lány, de nem tudok és szerintem a magyar fiúk 9/10-e nem is tud egy ilyenkülsejű sráccal versenyezni. Akkor inkább egyedül maradok, ha csak ilyen vagy ilyesmi pasi kell ennek a lánynak, meg a többi barátnőjének is. Mert mindegyik lájkolta ezt a pasit, csak ilyesmi kell még 20 éves korban is nekik. Én már feladtam.

22 F.

2011. dec. 28. 15:55
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
35%

ez hülyeség... attól hogy egy ilyen pasinak bármit megtennék,nem valószínű hogy többet akarnék tőle annál,hogy jól érezzem magam, mert közben úgyis randizik még jó pár csajjal..

egy normális pasival visszont járnék, aki megbízható, helyes(ez nagyon szubjektív),férfias,biztonságérzetet ad...

inkább ezek a fontosak, mint hogy hogy néz ki valaki,de attól ha eljárhatsz kondizni,meg ha adsz is magadra akkor nagyobb az esélyed.

2011. dec. 28. 16:05
 12/58 anonim ***** válasza:

Ösztönök, ízlés, szépérzék.

[link]

Ez valahogy nem jön be, nem tudnék rá úgy tekinteni, akármilyen személyisége lenne. Számít a külső, ez van, így volt ez régen is, aki tagadja, az hazudik. Emellett a belső értékek is ugyanúgy fontosak: ha valaki szép, de egy idióta, ugyanúgy nem vonz.

20/L

2011. dec. 28. 16:05
 13/58 A kérdező kommentje:
De miért tehetnék meg hogy ilyen pasikra vágynak? Ha ő nem maga Madonna vagy Angelina Jolie akkor hogy jön ahhoz hogy ilyen pasija legyen, nem kevesebb?
2011. dec. 28. 16:07
 14/58 anonim ***** válasza:

3.ik vagyok

Nem számit, hogy a másik jól néz ki, a lényeg hogy te hozd ki a legjobbat magadból, legyél vicces és jófej...amúgyis mit ér egy jóképü srác azzal hogy jól néz ki, ha töketlen...semmit, egyedül marad.

15/58 LadyLee ***** válasza:
Mert ti nem szoktatok tökéletesre retusált macák képein nyáladzani, mi?
 16/58 A kérdező kommentje:
12.nek! az a srác a képen tényleg elég ocsmány a fogai miatt főleg. De azért én nem úgy nézek ki, jobban. Mégsem kellek.
2011. dec. 28. 16:10
 17/58 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam retusált macák képein nyáladzani, nagyon tévedsz. Csak ti szoktatok.
2011. dec. 28. 16:11
 18/58 anonim ***** válasza:
Én speciel nem szeretem a retusált képeket, de végülis jogos az észrevétel, viszont van egy különbség, az hogy mi meglátjuk a kevésbé szép, de belsőre értékes lányokat is, míg fordítva ez nem igaz.
2011. dec. 28. 16:11
 19/58 LadyLee ***** válasza:
89%

"Pedig nem is bombázó lányról beszéltem, hogy ennyire jó pasit megérdemeljen."

Azt hiszem alapvető tévedében vagy, ha azt hiszed, hogy ez elsősorban a külsőről szól, bombázó "érdemli" meg csak a másik "bombázót". Ez rohadtul nem így működik. Valószínűleg azért nincs csajod, mert ennyire torz kép él benned arról, hogy ezek a dolgok hogyan is mennek.

2011. dec. 28. 16:12
 20/58 A kérdező kommentje:
Meg azt mondják , hogy ahogy a férfiak úgy a lányok ízlése is más és más. a férfiaké tényleg más, mert pl nekem meg egyik ismerősömnek nem jön be pl Angelina Jolie. De a lányoknak mindig bejn egy jó pasi, mint pl ez. Nekik nagyon egyforma az ízlésük, ha ilyen pasiról van szó.
2011. dec. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!