Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ne haragudjatok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ne haragudjatok, de én nem tudok versenyezni az igényeitekkel! Ha ilyen vagy ehhez hasonló képeket küldözgettek egymásnak, akkor csak azt éritek el, hogy a legtöbb normális pasi elkerül titeket? Szerintem igen!

Figyelt kérdés

[link]

22 éves fiú vagyok és tetszik egy 20 éves lány, de nem tudok és szerintem a magyar fiúk 9/10-e nem is tud egy ilyenkülsejű sráccal versenyezni. Akkor inkább egyedül maradok, ha csak ilyen vagy ilyesmi pasi kell ennek a lánynak, meg a többi barátnőjének is. Mert mindegyik lájkolta ezt a pasit, csak ilyesmi kell még 20 éves korban is nekik. Én már feladtam.

22 F.

2011. dec. 28. 15:55
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Egyszer mindenki megtalálja azt aki hozzáillik.Zsák a foltját.Sok olyan pasit látni akinek ránézésre nem hozzávaló a barátnője és ugyanígy fordítva.Vajon miért?

:)

Amúgy meg vagy lejebb ad az ember az igényeiből,de boldog sose lesz,csak lesz valakije akivel elvan,majd egy idő után megunja a dolgot és fizikailag és erkölcsileg is eltávolodik a párjától,vagy vár,amíg nem kapvégre 100%-ot valakitől.Én az előbbit már számtalanszor próbáltam,és úgy döntöttem nem adom alább,akivel nem érzek bizsergést elsőre,arra többet már nem pazarlok sem éveket,sem perceket.

Hosszú az élet,kivárom én egyedül :)

N

2011. dec. 28. 16:14
 22/58 A kérdező kommentje:
Akkor ilyen alapon amit Lady Lee mond, hogy a bombázó nemcsak a bombázótérdemli meg, akkor én is megérdemelhetnék az átlagos külsőmmel egy bombázó csajt, csak valahogy nem érzem úgy, hogy lenne-e egy fikarcnyi esélyem is egy bombázó lánynál. Ha viszont egy átlag csaj vonul harca egy szuper pasiért, akkor igencsak megvan rá az esélye, hogy legalább 1 éjszakára a maáénak tudhassa. Ezért vagyok kiakadva. Szvsz az átlag csajok sajnos ezek alapján megtehetik, hogy csúcspasikról álmodoznak, mert van rá reális esélyük. A fiúknak, egy két kivételtől eltekintve, nincs,
2011. dec. 28. 16:16
 23/58 anonim ***** válasza:
0%

"Valószínűleg azért nincs csajod, mert ennyire torz kép él benned arról, hogy ezek a dolgok hogyan is mennek."

Tudjuk, hogy mennek, ti választatok, és mivel egy húszéves lányra minimum, másfél srác jut, ezért megtehetitek, hogy válogattok, mi meg kössük fel magunkat.

2011. dec. 28. 16:17
 24/58 anonim ***** válasza:

"Szvsz az átlag csajok sajnos ezek alapján megtehetik, hogy csúcspasikról álmodoznak, mert van rá reális esélyük. A fiúknak, egy két kivételtől eltekintve, nincs,"

Hülye vagy kedves kérdező? Ha nem vagy egy adonisz, akkor egy átlag lányra sincs esélyed!

2011. dec. 28. 16:19
 25/58 anonim ***** válasza:
ki ez a pasi akit belinkeltél? Irtó helyes!
 26/58 A kérdező kommentje:
Igen nekünk férfiaknak szükségünk van jobban a szerelemre és a szexre, ezért észrevesszük az átlag lányokat., De látszik az utolsó hozzászólónál is, hogy a lányok inkább évekig egyedül vannak, mintsem egy kevésbé jó, de rendes kedves pasival összejönnének. Ők várnak az olyan pasikra mint a képen szereplő. Ezért az elkeseredés a részemről.
 27/58 LadyLee ***** válasza:
88%

"Én speciel nem szeretem a retusált képeket, de végülis jogos az észrevétel, viszont van egy különbség, az hogy mi meglátjuk a kevésbé szép, de belsőre értékes lányokat is, míg fordítva ez nem igaz."

Hát, mindjárt sírva fakadok...

És mi van, ha nem vagy anyira belsőre értékes, mint amennyire hiszed magad? Érdekes módon a GYK tele van tökéletes széplelkekkel, akik mindig amiatt siránkoznak, hogy biztos a külsejük miatt nincs csajuk. Szerintem inkább a hozzáállásotok miatt.

Mindenesetre érdekes, hogy míg sokan bevallják, hogy nem valami szépek, de "belülről" mindenki rohadtul gyönyörűnek és értékesnek képzeli magát.

Szerintem ha nem a GYK-n siránkoznál amiatt, hogy a csajoknak, akik tetszenek, miért XY jön be, máris előrébb lennél.

Én se dőlök a kardomba azért, mert a pasim uram bocsáss megnézi néhány dögös pucér nő képét a neten. Na bumm. Én se csukom be a szemem, ha Johnny Depp van a képernyőn. De ez nem jelenti azt, hogy úgy választanék párt, hogy egy kivágott Johnny Depp képpel rovom az utcákat és karikázgatom a hasonlóságokat a kép és a szembejövő pasi között, és akinél elére a 85-90%-ot annak automatikusan az ágyába ugrom.

Egyébként én inkább azon szoktam kibukni, ha általam rondának tartott csajokra mondja az a párom, hogy "jó nő". De azért azon se nagyon. Egyébként pedig ami szép, azt meg kell nézni. Ha benned férfi létedre ez ekkora frusztrációt okoz, akkor inkább ez az oka a szerencsétlenségednek, nem a mi "igényeink".

2011. dec. 28. 16:20
 28/58 LadyLee ***** válasza:

"Tudjuk, hogy mennek, ti választatok, és mivel egy húszéves lányra minimum, másfél srác jut, ezért megtehetitek, hogy válogattok, mi meg kössük fel magunkat."

Másfél srácon azért nincs nagyon mit válogatni... :)

2011. dec. 28. 16:21
 29/58 LadyLee ***** válasza:
92%

"De a lányoknak mindig bejn egy jó pasi, mint pl ez."

Nekem nem igazán jön be. Műmájer szépfiú. És az a "nagyoncsajozósravettemafigurátbébi" című tekintete is eléggé gáz.

2011. dec. 28. 16:22
 30/58 LadyLee ***** válasza:

"Akkor ilyen alapon amit Lady Lee mond, hogy a bombázó nemcsak a bombázótérdemli meg, akkor én is megérdemelhetnék az átlagos külsőmmel egy bombázó csajt, csak valahogy nem érzem úgy, hogy lenne-e egy fikarcnyi esélyem is egy bombázó lánynál."

Nagyon felületesen gondolkozol. Egy párkapcsolatban a külső egy totálisan lényegtelen kérdés. Az legfeljebb az egyéjszakás kalandoknál lehet lényeges.

DE - figyelembe véve, hogy ennyire felületes vagy, az valószínűleg igaz, hogy a hozzád hasonlóan gondolkodó csajoknál tényleg nincs esélyed.

Nem azért fogsz örömmel ébredni valaki mellett évek múltán is, mert egy "bombázó". Ha valaki önmagában csak ennyit "tud" az eléggé hamar felejtős.

2011. dec. 28. 16:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!