Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik nagyon szeretnének barátot/barátnőt, de egyszerűen nem jön össze?
Helló!
Nekem sem nagyon jön össze az utóbbi 1.5 évben :S
Pedig aztán nem vagyok általános srác, de valahogy mégsem, csak ezek a party lotyók jönnek, de azok nem nagyon érdekelnek...Inkább hosszabb dolgok érdekelnének, nem ezek az 1-2 hónapos dolgok.. 16/f Budapest.
szerintem itt elég sokan vagyunk így ezzel.
Már ha csak 5 órát eltöltök itt egy nap , akkor egy kérdésben 5 ember ír erről.
1,5 éve próbálkozok, de már úgy vagyok vele, hogy kit érdekel, annyira tömegcucc lett ez a sajnálkozás. Sőt a 12-13 évesek között terjedt el a legjobban, annyi barátja van nemhogy örülne neki, de sajnáltatja magát, én is ilyen voltam egy darabig. Aztán rájöttem, hogy lehet örülni az élet apró örömeinek is.:)
16/L
nekem most 3 hónapja nincs barátom.. szerintem az a normális ha a fiú nyit a lányfelé.. és ne várjátok el h a lány álljon elétek.. ha tetszik valaki.. akkor beszéljétek megvele.. bisztos meghallgat..:)
13/L
Se szeri-se száma az ilyen embereknek!
ÚJDONSÁG: CHAT!
15-ös válaszoló, micsoda életbölcsesség 13 évesen! "nekem most 3 hónapja nincs barátom.. szerintem az a normális ha a fiú nyit a lányfelé.. és ne várjátok el h a lány álljon elétek.. ha tetszik valaki.. akkor beszéljétek megvele.. bisztos meghallgat..:) 13/L"
Igenis a lányok is odaállhatnának és mondthatnák azt is, hogy "Hello, volna kedved fagyizni/sétálni/meginni vmit stb."
Mert amikor a fiúk kérdezik, akkor 1.Nem 2. Nem tudom. 3. most nem (aztán persze sose) 4. elfogadja a meghívást, de nem jön el, és elérhetetlenné válik.
Tehát zavarosak és nem egértelműek a jelek, amiket a nők adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!