Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első csók? Mi jut eszetekbe róla?
egy varázslatos dolog volt. :) nekem viszonylag későn történt meg (fél éve, a 17. szülinapom előtt 1 hónappal), de megérte rá várni. :) én ráadásul valahogy abban voltam, hogy már akkor megkapom, mikor összejövünk. ehhez képest majdnem egy hetet váratott magára, ami akkor nekem ezer évnek tűnt:)
aznap találkoztunk, elmentünk a parkba, dumáltunk, hozzábújtam. nyár volt, spagettipántos felső volt rajtam, így összepuszilgatott mindenhol. másfél órát ültünk így kábé, amikor is puszit akartam nyomni az arcára, de felém fordította a fejét, és megcsókolt... alig egy pillanat volt, de még most is beleborzongok *.* hihetetlenül édes volt, ahogy elpirult utána, és nem vagyok az a romantikus alkat nő létemre, de ott helyben a zoknimba olvadtam :D
Igazából nem olyan volt, mint amilyet terveztem és amilyet a legtöbb lány elképzel. Nagyon sokáig vártam, mert azt akartam, hogy még az első csók is olyannal történjen meg, akit szeretek.
Elmentünk bulizni egy barátnőmmel, ami végül oda lyukadt ki, hogy kicsit sokat ittunk, kettesben maradtam a lány legjobb barátjával az asztalnál, nagyon sokáig szemeztünk, aztán egyszer csak megtörtént. De tisztán emlékszem mindenre. És azért vált mégis különlegessé később, mert azóta beleszerettem, így visszagondolva nem bántam meg.
Lehet, hogy az ital is közrejátszott, de olyan tipikus érzés, mikor eltűnik minden.
Szóval nem tipikus történet, de mégsem bántam meg. Senkivel nem éreztem olyan jól magam, mint vele.
19/L
Rossz volt. Egy parkban, életem első talán randinak nevezhető akármilyén :D csaj se volt túl szép... stb. Szóval fos volt. Ez tavaly volt.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!