Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiniszerelem családtaggal?
Figyelt kérdés
17L vagyok, ő 20F. Sok mindenben passzolunk egymáshoz és kölcsönös köztünk a vonzalom. Nem vérszerinti családtagom, hanem elég távoli(a nagypapám 2. feleségének az előző kapcsolatából való unokája), de mégis találkozunk néha a családnál, értitek...Nem lenne néha olyankor kínos, ha együtt lennénk?:) elhívott moziba tegnap és úgy örülök neki, bár nem tudom,mit akar tőlem. mit tegyek? Engedjek neki, ha esetleg többet szeretne mint barátság?2011. dec. 11. 21:58
1/10 anonim válasza:
Vér szerint semmi közötök egymáshoz, úgy hogy hajrá! ;)
4/10 Napkiraly válasza:
Nem vér szerinti. Régen szokás volt unokatestvérek közt a házasság, vagyoni okból.
5/10 anonim válasza:
sokasodjatok ez az élet rendje!!!!!!!
6/10 anonim válasza:
Semmiképp sem vagytok vérrokonok, szóval nem lesz gáz belőle. Csinálhattok egymással mindent, amit csak akartok. Próbáld meg azt tanácsolom! :)
7/10 anonim válasza:
Szerintem is mehet.
Az lehet, hogy a család pampogni fog, de
"Éljünk, Lesbia, és szeressük egymást,. és a mord öregek fecsegjenek csak, egy garasra se tartsuk ümmögésük." (Catullus: Lesbiához, ford: Devecseri Gábor (ha jól láttam))
8/10 anonim válasza:
A szex már önmagában is egy perverzió, családtaggal meg pláne. Még akkor is ha távoli rokon.
9/10 anonim válasza:
A 2. kommentelönek miutén kitéptem a szemét a helyéröl szednék egy aids-est, hogy belehugyozzon a torkába!! TE GÖKÉR BAROM NINCS VÉRSZERINTI KAPCSOLAT... ugy hogy cask sok sok siker tkivánhatok és boldog életet ha összekjön hajrá ::D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!