Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valakinek csak e-mailen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek csak e-mailen keresztül tudom bevallani, hogy tetszik, mégis hogy írjam le?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, eddig láttuk néha egymást, viszont csak az utóbbi napokban kezdtünk beszélgetni. Biztos vagyok benne, hogy tetszem neki, abban viszont nem, hogy annyira tetszem e, hogy mondjuk járjon velem...

csak sajnos későn eszméltem, és talán sose látom többé, nem leszünk már egy helyen. De nagyon bánnám, ha hagynám elúszni a lehetőséget, mert nem tűnik annak a nagy csajozósnak, szerintem nem fog keresni, így hát nekem kell, ha akarok valamit.

E-mailen keresztül lenne talán a legjobb, ha írnék neki... szerintetek mit kéne? Leírni, hogy tetszik, vagy megkérdezni, hogy van e kedve találkozni? valahogy úgy kéne, hogy ne az jöjjön le belőle, hogy nagyon nyomulok... de azért mégis tudja, hogy lenne esélye.

(személyesen tényleg nem tudunk most csak úgy találkozni, szóval muszáj így, csak ez a lehetőség van, bármilyen gáz is ez... )

LÉgyszi segítsetek!!! :)))

vagy ez eleve veszett ügy, ha így próbálkoznék?

2011. dec. 25. 01:57
1 2
 11/11 BlackSword ***** válasza:
Akkor hívd el... Mi veszteni valód van???
2011. dec. 26. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!