Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valakinek hasonlo elmenye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek hasonlo elmenye? Sikerult ebbol gyoztesen kijonni?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy sraccal de eleg visszahuzodo vagyok es en ritkan kezdemenyeztem h talalkozzunk ezert tenyleg eleg kevesszer talalkoztunk altalaban o hivott, most vegre osszeszedtem magam es felhivtam de osszejott egy volt baratnojevel, nem olyan akivel mondjuk evekig volt hanem egy akivel volt aztan szunet mas s most megint. Fogalmam sincs h erdemes lenne-e lepni valamit,elvegre addig volt pont kitarto amig en vegre megkedveltem es pont akkor unta meg (kb 1 honap) :))Mit tegyek?
2011. dec. 3. 23:35
 1/10 anonim ***** válasza:
ezt eléggé elcseszted... várd meg mig szétmennek és akkor amíg újra őssze nem jönnek addig te lehetsz a nője
2011. dec. 3. 23:37
 2/10 anonim ***** válasza:
dobd fel a témát neki és meglátod mit reagál, de először csak enyhén éreztesd, hogy tőled akár mehetne is a dolog...
2011. dec. 3. 23:37
 3/10 A kérdező kommentje:
hat nem tudom en cseszteme el vagy annyira nem is erdekeltem de mivel tudom magamrol h nehezen nyilok meg mindig eloszor abban keresem a hibat:(
2011. dec. 3. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
amúgy meg baszott hülye vagy ha 1 hónap kellett hozzá, hogy rájöjj akarsz tőle valamit. csodálkozol, hogy megunta?
2011. dec. 3. 23:38
 5/10 A kérdező kommentje:
pedig ugy tunt kellek neki
2011. dec. 3. 23:39
 6/10 A kérdező kommentje:
lehet nyalasan hangzik de en rengeteget csalodtam ( valoszinu mert hulye vagyok vagy nem tudom) azert vagyok ilyen ez van, most kene valamit csinaljak de akkor keso igaz?
2011. dec. 3. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:
valaki nincs esetleg aki igy jart es valahogy megoldotta? :(
2011. dec. 3. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:

én csak azt tudom mondani, hogy nálam is volt hasonló eset tehát majdnem ugyanez a sztori és én voltam benne a fiú

éreztem a csajon, hogy mehetne a dolog, de mégis vissza lépett

vártam rá, hogy legalább valami kis jelet adjon és én utána biztos felhívtam volna stb... de nem

össze jöttem a volt barátnőmmel (már azóta nem vagyok vele), de ha utána írt volna vagy stb... biztos léptem volna felé

2011. dec. 3. 23:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt h utana irt volna hogy erted?Azutan h befejezted a volt baratnoddel?Mert en most hivtam de ugye azt mondta h kibekult az exevel es h ne haragudjak, szoval eleg durva :( ugyhogy vegul csak leptem csak keson,azert lattam rajta h zavarja picit irta is egy parszor h hamar hazajottem mikor talalkoztunk s ilyenek, a mult heten minden masodik nap irt, errefel ezen a heten mar mas szelek fujnak...
2011. dec. 3. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Velem is pont ugyanígy volt. Randizgattunk egy sráccal, összeszedtem magam és elhatároztam, hogy oké, belekezdek életem első kapcsolatába, erre összejött az exével. Na bumm. Annyit is ér. XD aztán szakítottak és hozzám jött vissza. Ó hát addigra már régen leszartam :DD És megint összejött az exével. Ennyi boldogítsák egymást, két hülye egy pár.
2011. dec. 4. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!