Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak engem visel meg ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem visel meg ennyire az elutasítás?

Figyelt kérdés
Eddig kb 4 csaj utasított el, igen-t még senki nem mondott a randira hívásomra. Ez engem olyan szintem megvisel, teljesen értéktelennek, egy senkinek érzem magam. Meg ha csak belegondolok, hogy még egyszer el kéne hívjak valakit és nemet mondana.... hát az öngyilkossági vágy kerülget. van még így valaki vagy csak én vagyok ilyen hihetetlenül gyenge jellem?

2011. dec. 24. 01:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ti legálább eljuttok a meghívásig

én elég félénk vagyok teljesen bezizzenek ha egy nőnenű egyedet látok

2012. jan. 10. 17:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Akartam írni hogy keress ku.rvát, de látom eszedbe jutott:) Nem, hogy kb ugyanannyi, hanem olcsóbb és csinál olyant amit barátnőd nem csinálna:)
2012. jan. 10. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Normális, hogy letör a dolog.Minnél komolyabban veszed a nőket, annál rosszabbul esik a dolog.Megoldás: ne hivogasd randizni őket, inkább tanuld meg a nonverbális közeledést.A kommunikáció is egy tudomány vazzeg.Miért van az, hogy még tolószékes hapsinak is van barátnője...mert tud kommunikálni és pozitiv és a csajok jól érzik magukat vele.Sokszor elég egy nőt megnevettetni 1szer 2szer és már kedvesen gondol rád...igaz, ez még nem jelenti, hogy karodba omlik, de már egy lépést előre haladtal, lehet 2őt is...
2012. jan. 10. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nahát, ezért nincsen nektek értelmes nőtök! Ilyen negatív hozzáállással meg aztán végképp mi a fenét vártok? Ne sajnáltassátok már annyira magatokat, azt hiszitek a nőknek annyira egyszerű? Őket is éri rengeteg csalódás, szex utáni lekoccolás stb... Kicsit kaparjátok már össze magatokat, bár tök mind1 ki mit mond nektek, az önsajnálattól nem láttok semmit!
2012. jan. 10. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Ide Figyelj ember!!!

Minden kezdet nehéz, gondolom nem nagyon csajoztál még sokat, a gyakorlás teszi a mestert, fel kell szabadulnod hogy a csajok szeressenek, ha ez nem megy az alkohol segít, nem tudom hogy élőben vagy e neten ismerkedsz, de gyakorolj gyakorolj és hidd el gyümölcsöt hoz, tudom mit érzel én is így kezdtem de most már meg lazán felszedek akárkit.

2012. jan. 10. 18:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát próbálkoztam azért, de nemhogy egyre felszabadultabb, egyre görcsösebb leszek, és így már nem megy ez.
2012. jan. 10. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
És kérdezd meg a csajokat, akik Bill Gatesnek mondtak nemet anno...
2012. jan. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!