Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az előbb már volt egy ilyen kérdés, de azt haverom írta a nevemben. -.- Szóval tényleg 16 vagyok, és tetszik egy 3 évvel fiatalabb fiú. Még nem beszéltem vele, de szeretném megismerni. Hogyan kéne közelednem hozzá? Mindig a haverjaival van, szinte sosem látom egyedül. (Előző kérdésnél válaszolóknak üzenem: nem buktam egyszer sem, bár ez nemtom mire ment, és légyszi ne szívózzatok már, csak mert 13 éves. ) Előre is köszi a segítséget. :)2011. dec. 23. 22:50
12/15 anonim válasza:
És az 1ik haverod is te vagy azaz 2személyiséged van ?:D
13/15 A kérdező kommentje:
mi? XDD
2011. dec. 23. 23:05
14/15 A kérdező kommentje:
nem, tényleg nem én vagyok :) de akár írok oda kommentet, ha nem hiszed el
2011. dec. 23. 23:06
15/15 anonim válasza:
Fordítva nagy lenne a korkülönbség. Mindig a fiatalt lányt féltik a szextől. Te biztosan ki tudod várni azt a legalább 1 évet, a srác meg örülni fog neked.
Arra azért számíts, hogy 13 évesen még az osztálytárs lányok közeledését sem nagyon tudják kezelni a srácok. Tehát a kezdet nehéz lesz, de sokkal könnyebb, mint 20 éve, mikor nem volt fb.
Nekem 9 évvel idősebb barátnőm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!