Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy az előbb már volt egy ilyen kérdés, de azt haverom írta a nevemben. -.- Szóval tényleg 16 vagyok, és tetszik egy 3 évvel fiatalabb fiú. Még nem beszéltem vele, de szeretném megismerni. Hogyan kéne közelednem hozzá? Mindig a haverjaival van, szinte sosem látom egyedül. (Előző kérdésnél válaszolóknak üzenem: nem buktam egyszer sem, bár ez nemtom mire ment, és légyszi ne szívózzatok már, csak mert 13 éves. ) Előre is köszi a segítséget. :)2011. dec. 23. 22:50
2/15 anonim válasza:
ha igen, akkor elég ha jó szorosan közeledsz hozzá.
3/15 A kérdező kommentje:
ööö nem, lány xDD
2011. dec. 23. 22:51
4/15 anonim válasza:
Hát nekem ez elég bizar :D korodbeli csajok inkább az idősebbekre buknak
5/15 A kérdező kommentje:
igen, tudom, de nem tudok mit csinálni :(
2011. dec. 23. 22:52
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Le tudnád írni, h mi vonz egy 13 évesben? Szinte még gyerek:)
8/15 anonim válasza:
hát pl. facebook ?:D mamára annyira elterjedt bejelölöd vissza igazol azt utána ráírsz elmondod honnan ismered vagy ilyesmi azt utána keresel vele valami közös érdeklődési kört amiről eltudtok beszélgetni :) ha meg nincs fb-je akkor meg meny oda hozzá és kezdjél gazsulálni vele csak keres 1 olyan pillanatot amikor 1 kicsit 1edül van pl ha suliból megy haza :D 1 idő után úgy is elválnak az útjaik a haverokkal hacsak nem szomszédok XD
9/15 anonim válasza:
pedonéni. o_o
bocsi, nem szívózni jöttem, de egyszerűen nem értem, mi vonz egy 13 éves fiúban. én 15 leszek, de elképzelni sem tudom, hogy 16 alatt járjak valakivel. éretlen bagázs.
10/15 A kérdező kommentje:
mint már írtam, az nem én vagyok, hanem az egyik haverom. xD
hát, mi vonz benne? persze elsőre a kinézet. (nem néz ki annyira fiatalnak.) aztán szerintem tökre különleges, hogy társastáncot tanul, az ilyen dolgok mindig megfogtak a fiúkban. :) most más nem jut eszembe, és lehet, hogy ha megismerem, más lesz a véleményem, csak ahhoz még tényleg meg kéne vele ismerkedni. :)
facebookon bejelöltem, vissza is jelölt, még gyűjtöm a bátorságot, hogy ráírjak valamit xD
2011. dec. 23. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!