Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az előbb már volt egy ilyen kérdés, de azt haverom írta a nevemben. -.- Szóval tényleg 16 vagyok, és tetszik egy 3 évvel fiatalabb fiú. Még nem beszéltem vele, de szeretném megismerni. Hogyan kéne közelednem hozzá? Mindig a haverjaival van, szinte sosem látom egyedül. (Előző kérdésnél válaszolóknak üzenem: nem buktam egyszer sem, bár ez nemtom mire ment, és légyszi ne szívózzatok már, csak mert 13 éves. ) Előre is köszi a segítséget. :)
2011. dec. 23. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
te is fiú vagy?
2011. dec. 23. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
ha igen, akkor elég ha jó szorosan közeledsz hozzá.
 3/15 A kérdező kommentje:
ööö nem, lány xDD
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát nekem ez elég bizar :D korodbeli csajok inkább az idősebbekre buknak
 5/15 A kérdező kommentje:
igen, tudom, de nem tudok mit csinálni :(
2011. dec. 23. 22:52
 6/15 anonim ***** válasza:
2011. dec. 23. 22:55
 7/15 anonim ***** válasza:
Le tudnád írni, h mi vonz egy 13 évesben? Szinte még gyerek:)
 8/15 anonim ***** válasza:
hát pl. facebook ?:D mamára annyira elterjedt bejelölöd vissza igazol azt utána ráírsz elmondod honnan ismered vagy ilyesmi azt utána keresel vele valami közös érdeklődési kört amiről eltudtok beszélgetni :) ha meg nincs fb-je akkor meg meny oda hozzá és kezdjél gazsulálni vele csak keres 1 olyan pillanatot amikor 1 kicsit 1edül van pl ha suliból megy haza :D 1 idő után úgy is elválnak az útjaik a haverokkal hacsak nem szomszédok XD
 9/15 anonim ***** válasza:

pedonéni. o_o

bocsi, nem szívózni jöttem, de egyszerűen nem értem, mi vonz egy 13 éves fiúban. én 15 leszek, de elképzelni sem tudom, hogy 16 alatt járjak valakivel. éretlen bagázs.

2011. dec. 23. 22:57
 10/15 A kérdező kommentje:

mint már írtam, az nem én vagyok, hanem az egyik haverom. xD

hát, mi vonz benne? persze elsőre a kinézet. (nem néz ki annyira fiatalnak.) aztán szerintem tökre különleges, hogy társastáncot tanul, az ilyen dolgok mindig megfogtak a fiúkban. :) most más nem jut eszembe, és lehet, hogy ha megismerem, más lesz a véleményem, csak ahhoz még tényleg meg kéne vele ismerkedni. :)

facebookon bejelöltem, vissza is jelölt, még gyűjtöm a bátorságot, hogy ráírjak valamit xD

2011. dec. 23. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!