Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinek tetszem (onnan tudom, hogy a barátnője elmondta nekem). Be akarom jelölni ismerősnek facebookon de nem tudom hogy mit is írjak neki, hogyan kezdjem el vele a beszélgetést?
Ajánlom a következőt:
"Szia!"
Aztán mintha a valóságban beszélnél vele.
Utolso,akkor valószinűleg nem irna semmit se:D
Kérdező hány éves vagy?És azt hogy mit kell irj hogy beszélgess magadnak kell kitapasztalnod..hidd el..:S
"Szia, remélem nem gond, hogy bejelöltelek, csak láttalak a suliban és rádkerestem (igen, ezzel talán pici célzást adsz neki, hogy tetszik neked, de mégsem rohanod le). Amúgy, hogy telik a szünet?"
Csak semmi meggondolatlant ne csinálj, gondolkodj picit előre, te mit válaszolnál az ő helyében. :)
egyik változat, hogy egy ürüggyel kezded, pl utána kérdezel persze 100%titoktartás mellet, mi az amiben jópl, angol, vagy matek, amiből te kicsit gyengébb vagy és ráírsz egy ilyesmit: "Szia! Bejelöltelek, mert ismerős vagy nekem a suliból, bár még nem beszélgettünk személyesen, de nem vagyok valami jó matekból, a szünet jó alkalmom a gyakorlásra, és mivel hallottam te szereted, és érted, segíthetnél nekem pár témakörben zöldágra vergődni." ez már maga után vonja pl egy találkozás lehetőségét, ahol nincsen kiírva a homlokodra hogy randi, nem kell annyira görcsölni, de nem kizárt, hogy egy másik alkalommal elmondd nei mennyire jól érezted magad vele, és hogy tetszik neked, mert kedves és figyelmes veled, nem néz hülyének, és szivesen találkoznál vele, nemcsak együtt tanulás céljából, hanem hogy jobban megismerhesd. ne ronts sose ajtóstól neki, hanem lassan megfontosltan és akkor nem rontod el. ha tudok még segíteni írj rám privit, szivesen segítek.
másik: csak simán bejelölöd, és ráírsz, hogy " Szia! láttam egy suliba járunk, és bejelöltelek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!