Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akinek tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akinek tetszem (onnan tudom, hogy a barátnője elmondta nekem). Be akarom jelölni ismerősnek facebookon de nem tudom hogy mit is írjak neki, hogyan kezdjem el vele a beszélgetést?

Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 20:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ajánlom a következőt:

"Szia!"

Aztán mintha a valóságban beszélnél vele.

2011. dec. 23. 21:01
 12/19 problem?:D ***** válasza:

Utolso,akkor valószinűleg nem irna semmit se:D

Kérdező hány éves vagy?És azt hogy mit kell irj hogy beszélgess magadnak kell kitapasztalnod..hidd el..:S

2011. dec. 23. 21:05
 13/19 A kérdező kommentje:
17 vagyok és csak azért kérdezek meg ilyen alap dolgokat mert kb 2 hónap alatt 3 csaj volt akit elbaasztam és nem tudom az okát mér pedig mindegyikkel jól indult a kapcsolat és most utána próbárok járni mit ronthattam el . :/
2011. dec. 23. 21:33
 14/19 anonim ***** válasza:

"Szia, remélem nem gond, hogy bejelöltelek, csak láttalak a suliban és rádkerestem (igen, ezzel talán pici célzást adsz neki, hogy tetszik neked, de mégsem rohanod le). Amúgy, hogy telik a szünet?"

Csak semmi meggondolatlant ne csinálj, gondolkodj picit előre, te mit válaszolnál az ő helyében. :)

2011. dec. 23. 23:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Na hallod, van egy srác aki bejön, de tulajdonképpen még nem volt alkalmam dumálni vele, pedig megfogadtam, hogyha véletlenül összefutok vele, akkor talán leállok vele dumálni, dehat nem sok esélyem van rá hogy a közeljövőben bárhol is látnám. Egyik barátnömnek mondtam, hogy segítsen, mert ő ismeri a gyereket, tehát most mit meg nem adnék érte ha a srác bejelölne.. :( aztán, ha bejössz neki, elég csak ráírnod, hogy sziaa, láttalak ma a buszon, miujság? Vagy valami. Bármi! :)
2011. dec. 23. 23:25
 16/19 anonim ***** válasza:
38%
Ja, de olyat h ''bocs, h bejelöltelek'' semmiképpen ne írj, az a 'sajnálom hogy élek' kategória, és nem éppen lehet ezzel bevágódni egy lánynál, bár ha úgy is tetszel neki, úgy is örül, hogy írsz.
2011. dec. 23. 23:31
 17/19 anonim válasza:
beszéltél vele? amúgy osztom az egyik korábbi véleményt. ha tetszel neki, halál mindegy mit írsz. Azért ne rohand le rögtön hogy akkor mikor találkoztok, de ne is húzd sokáig. de a láttalak a suliban és rád kerestem is teljesen jó. :)
2012. jan. 2. 20:58
 18/19 anonim ***** válasza:

egyik változat, hogy egy ürüggyel kezded, pl utána kérdezel persze 100%titoktartás mellet, mi az amiben jópl, angol, vagy matek, amiből te kicsit gyengébb vagy és ráírsz egy ilyesmit: "Szia! Bejelöltelek, mert ismerős vagy nekem a suliból, bár még nem beszélgettünk személyesen, de nem vagyok valami jó matekból, a szünet jó alkalmom a gyakorlásra, és mivel hallottam te szereted, és érted, segíthetnél nekem pár témakörben zöldágra vergődni." ez már maga után vonja pl egy találkozás lehetőségét, ahol nincsen kiírva a homlokodra hogy randi, nem kell annyira görcsölni, de nem kizárt, hogy egy másik alkalommal elmondd nei mennyire jól érezted magad vele, és hogy tetszik neked, mert kedves és figyelmes veled, nem néz hülyének, és szivesen találkoznál vele, nemcsak együtt tanulás céljából, hanem hogy jobban megismerhesd. ne ronts sose ajtóstól neki, hanem lassan megfontosltan és akkor nem rontod el. ha tudok még segíteni írj rám privit, szivesen segítek.

másik: csak simán bejelölöd, és ráírsz, hogy " Szia! láttam egy suliba járunk, és bejelöltelek."

2012. jún. 19. 10:50
 19/19 anonim válasza:
Én lány vagyok,és szerintem hülyeség megkérdezni,hogy nem baj,hogy bejelöltelek? mivel ha már visszaigazolt,gondolom nem baj..én rosszul vagyok ettől a kérdéstől.csak spontán írj rá,hogy szia,és ennyi.ne lihegd túl,mert annál rosszabb lesz,írj neki,mit veszthetsz vele??
2012. okt. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!