Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akarhat? Átvert?
Sziasztok! Van egy lány évfolyamtársam, aki február óta tetszik nekem. A félév során sokat beszélgettem vele, míg múlt pénteken összeszedtem a bátorságot, és elhívtam randizni. Igent mondott, de akkor még nem beszéltünk meg konkrétumot, mivel messze lakunk egymástól, de mindketten Pestre járunk egyetemre. Mivel most épp vizsgaidőszak van, ő ritkán van fenn a városban, de ezen- és a jövő héten is fel kell jönnie.
Tegnap írtam neki egy SMS-t, hogy mikor lenne jobb neki a randi, de azóta sem válaszolt. Nem tudom, hogy miért...
Átvert, vagy mi lehet az ok? Felhívjam, vagy írjak neki újra? (Viszont nyomulni sem szeretnék.)
Ti mit tennétek? Köszönöm az értelmes válaszokat!
19F
Én is egyetemista volnék; szóval a vizsgaidőszak sajnos nem a randizgatásról szól(legalább is az én karomon). Van olyan(lány) ismerősöm, aki kikapcsolja napokra a mobilját, ha épp sűrű a hete, hogy ne elcsacsogja az időt, és ne másra gondoljon, hanem tudjon hatékonyan tanulni. Szerintem legyél türelmes, és ha tudod, hogy mikor vizsgázik legközelebb, hívd fel utána, akkor biztos be lesz kapcsolva, és jól fog neki esni, hogy gondoltál rá.
Türelem, és te is inkább a könyveiddel törődj...
Lehet hogy tényleg nincs pénz a telefonján. Van otthon nete? Mert akkor esetleg írhatsz neki iwiwen, vagy sima emialt. Kérdezheted a vizsgákról meg hogy egyáltalán tényleg megkapta-e az sms-t. Erre biztos fog válaszolni.
Egyébként elképzelhető, hogy nem akar randizni, mert velem is előfordult már sokszor, hogy randira hívott egy srác, és olyan hirtelen jött az meghívás, hogy nem mondtam egyből nemet, csak később mondtam meg, hogy aranyos vagy, de bocs én nem.
Lehet ám hogy van másik pasi a képben.
Úgyhogy vagy kivárod a szorgalmi időszakot, vagy írsz emailt. Az email nem nyomulós. szerintem.
Kösz a válaszokat!
Végülis felhívtam, és azt mondta azért nem írt mert nem tudta mikor ér rá, de megbeszéltük, hogy a következő közös vizsgánk után talizunk, szóval minden OK.
Legközelebb inkább egyből hívom, úgy látszik az SMS nem az ő műfaja X)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!