Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondják, hogy a külső másodlagos! Akkor miért zavarnak el a lányok? Már nagyon nem értem!
A külső igenis fontos... aki mást mond az hazudik.
Aki elhiszi, hogy nem fontos, az meg buta és meg fog lepődni, hogy lekoptatják.
Csúnya lányokkal kell ismerkedni, azoknál lesz sikered.
Szép lányok szép ÉS gazdag férfiakat keresnek. Amíg van reményük arra, hogy szép és gazdag partnert találnak, addig a lányok nem adják le az igényeiket, sőt még utána is inkább szinglik maradnak és a barátnőikkel lógnak, buliznak, amíg újra versenyképes pasi nem kerül a látókörükbe.
Azt tapasztaltam, hogy ismerkedésnél a férfiak sokkal elfogadóbbak, hajlamosabbak a kompromisszumokra, nem annyira érdekli őket egy lány kinézete, iskolázottsága, életkora.
A nőkre nagyobb az igény, megtehetik, hogy jobban válogatnak.
Ha nyomulsz még inkább nem lesz senkid. A legundorítóbb dolog, amikor valaki nem fogja fel a nemet és megy tovább, zaklatva a lányt.
A külső igenis fontos, mindenkinek (utána jön a belső), ez belénk van kódolva, de a szépség az már relatív (aki nem hiszi el így járt, nem tudom sajnálni).
Nekem egy kövér párom van, hosszú hajjal, kecskeszakállal, borzalmasan nem ez a mai ideál, és mégis van valakije. (nem pénzes...)
A lényeg NE INTERNETEN ISMERKEDJ!!!!
A neten húspiac van. Ott csakis a külső a lényeg.
Inkább élőben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!