Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekek milyen volt az első csók? Olyan, mint a filmekben, vagy csak gyorsan megtörtént?
Pécsi Sörmajális, több ezer ember,, és egy idegen fiú akit többet sose láttam.
Akkor elégedett voltam magammal. De most már bánom, hogy így történt meg.:D Pont aznap voltam 15:)
19/L
egyszerűen csak lekapott,épp piros lámpa volt.
elég nyálas volt...xd
"Erzem az illatod csak egy pillanatas..."
Ohhh bocsi de ezt nem hagyhatam kixD
Ahhh annyira benne voltam a hulyesegbe,hogy a kerdesre nem valaszoltamxD
Szoval az elso olyan volt,hogy inkabb jobb ha nem emlekeznek raxD De most varom az "elso" igazi csokom a szerelmemtol..sajnos tavkapcsolat de ami kesik nem mulik es annal edesebb lesz:)
16 évesen egy diszkóban, lekapott a csávó akivel táncoltam.
Hozzátenném így utólag kiderült h nős volt és h 27 éves(fiatalabbnak néztem). Ennek már sok éve, ma már csak röhögök a dolgon, nem tartom igazi csóknak(nyálas volt meg önző).
Aztán később 18 évesen összejöttem egy másik pasival, nem illetünk össze, de jó volt csókolózni vele. Mégsem volt az igazi.
Aztán 19 évesen a mostani barátommal nagyon romantikus környezetben voltunk, és olyan érzékien és gyengéden csókolt meg, h nekem az volt az igazi!!! Annyira jó volt, semelyik másikhoz nem volt hasonlítható.
21 vagyok és még mindig imádom, és mindig gyönyörű emlék marad az a csók:)
Én kérdeztem meg a pasit h adhatok -e neki egy puszit..:D
És végül csók lett belőle. (szval nem arca adtam)
És nagyon yoo volt.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!