Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekek milyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekek milyen volt az első csók? Olyan, mint a filmekben, vagy csak gyorsan megtörtént?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy olyan volt, először egymást száját néztétek, aztán szépen lassan közeledtetek egymáshoz, és összeért, vagy esetleg a fiú megkérdezte hogy megcsókolhat-e, vagy nem is készültél rá, és hirtelen megtörtént? Fiúk is válaszolhatnak!
2009. máj. 19. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Pécsi Sörmajális, több ezer ember,, és egy idegen fiú akit többet sose láttam.

Akkor elégedett voltam magammal. De most már bánom, hogy így történt meg.:D Pont aznap voltam 15:)

19/L

2009. máj. 29. 16:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Egy olyan sráccal történt akivel már régebben ismertük egymást és tetszettünk is egymásnak, de nem jártunk, aztán mikor egy találkozás után elköszöntünk egymástól, adtunk egymásnak 2 puszit arcra, aztán a harmadik már szájra ment, bedugta a nyelvét, először hirtelen nem is tudtam, hogy mi van, de nagyon jó volt...:)
2009. okt. 22. 17:32
 13/22 anonim ***** válasza:
Mint a filmekben. A férfi (hát igen, 27 éves volt, én 18) tudta, hogy ez lesz az első. Egy tóparton ültünk naplementekor, közel húzott magához, csak nézett a szemembe, majd egyre közelebb hajolt, és megtörtént. Gyönyörű volt. Amíg élek nem felejtem el. Még most is fel tudom idézni a fiú parfümjének illatát.
2009. okt. 22. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:

egyszerűen csak lekapott,épp piros lámpa volt.

elég nyálas volt...xd

2009. okt. 22. 18:10
 15/22 anonim ***** válasza:

"Erzem az illatod csak egy pillanatas..."

Ohhh bocsi de ezt nem hagyhatam kixD

2009. okt. 22. 18:11
 16/22 anonim ***** válasza:

Ahhh annyira benne voltam a hulyesegbe,hogy a kerdesre nem valaszoltamxD

Szoval az elso olyan volt,hogy inkabb jobb ha nem emlekeznek raxD De most varom az "elso" igazi csokom a szerelmemtol..sajnos tavkapcsolat de ami kesik nem mulik es annal edesebb lesz:)

2009. okt. 22. 18:13
 17/22 anonim ***** válasza:

16 évesen egy diszkóban, lekapott a csávó akivel táncoltam.

Hozzátenném így utólag kiderült h nős volt és h 27 éves(fiatalabbnak néztem). Ennek már sok éve, ma már csak röhögök a dolgon, nem tartom igazi csóknak(nyálas volt meg önző).

Aztán később 18 évesen összejöttem egy másik pasival, nem illetünk össze, de jó volt csókolózni vele. Mégsem volt az igazi.

Aztán 19 évesen a mostani barátommal nagyon romantikus környezetben voltunk, és olyan érzékien és gyengéden csókolt meg, h nekem az volt az igazi!!! Annyira jó volt, semelyik másikhoz nem volt hasonlítható.

21 vagyok és még mindig imádom, és mindig gyönyörű emlék marad az a csók:)

2009. okt. 22. 18:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem meg a pasit h adhatok -e neki egy puszit..:D

És végül csók lett belőle. (szval nem arca adtam)

És nagyon yoo volt.:P

2009. okt. 22. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Hideg novemberi este volt... átkarolt, hogy kevésbé fázzak... én odabújtam a nyakához, ő először csak egy puszit nyomott az arcomra, aztán kettőt... és így közeledett a szám felé... sokat időzött pont a szám szélénél.. apró finom kis puszikkal borította el... aztán hirtelen megtörtént. :)
2009. okt. 22. 18:55
 20/22 anonim ***** válasza:
hát este összejöttem a sráccal, aztán sétáltunk a barátainkkal és egyszercsak megcsókolt. Kicsit fura volt mert bevoltam parázva.De sztem jóvolt.:)
2009. okt. 23. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!