Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekek milyen volt az első csók? Olyan, mint a filmekben, vagy csak gyorsan megtörtént?
engem lekapott egy srác, tiszta nyálas volt:S
nem jó emlék, de így utólag jót nevetek rajta.
22/l
..a háttérben pedig a vonósszenekar egyre hevesebben fűrészelt, aztán jött a The End. :P
Na jó, valójában mi puszival kezdtük. Egyszer utcán csak spontán leültünk egy kerítés alá, puszi, puszi, puszi, hoppá, ez meg egy amolyan bizonyos csók? :)
Hát a legelső egy lánnyal történt, kissé ittasabb állapotban (de tényleg csak kicsit, amúgy elvileg vele együtt voltunk).
Szóval olyan igazi elsőnek általában a mostani barátom első csókját számítom (:
Nagyon jó volt.. nyár volt, parkban ültünk, nem volt olyan döglesztő meleg, pont jó, kicsit fújt a szél. Ez volt az első randink, mert amúgy távkapcsolat.. Szóval ültünk a padon, beszélgettünk, meséltem neki valamit, mikor észrevettem, hogy egy ideje csak mosolyogva néz rám, ezért csendbe maradtam. Egy ideig csak csendben néztünk egymásra, aztán közelebb húzott magához, és megtörtént (:
Mint a filmekben ^^
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!