Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyek el egy csajt első randira?
A mozi nem mindig jó.nekem az első randim ott volt és ha nem jó filmet válassztotok vagy olyat ami csak az egyikőtöknek tetszik akkor baromi kínszenvedés:D már persze ha végig a filmre koncentráltok...
Én úgy gondolom valami kávézó gyéb beülős hely jobb azért mert ott könnyebben beszélgettek megismeritek egymást.Nekem ez lenne a fontosabb első randik alkalmával.
A szilveszter éjjel című filmre gondoltam.
Beülni hát nem is tudom, már valamennyire ismerjük egymást, egy csoportban vagyunk.
Bárhová, csak ne moziba!
Nem tudom, milyen csoportra gondolsz, nem tudom mennyire ismeritek egymást. De ha csak órákon vagyok együtt, akkor van még mit megismernetek egymásból.
Az sem mindegy, hogy milyen idősek vagyok. 15 évesen még a mozi is elfogadható, de 30 felett nagyon ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!