Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ott van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ott van a fb-on a neve mellett a zöld pontocska, mégsem reagál arra, amit írok?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy lánnyal, hogy találkozunk, azt kérte, hogy írjak rá. Megtettem. Nem válaszolt, most meg a gépem szerint fenn volt, de semmit nem reagált, amikor fb-n próbáltam neki írni.

Csak a fb szórakozik vagy tényleg nincs itt rendben valami?

2011. dec. 20. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

(=_=)"

bármi lehet...lehet h nincs ott a gépnél, csak bekapcsolva hagyta, vagy rossz a gépe/fbja vagy épp kattingat (akkor eltűnhet a felugró ablak) vagy valamiért nem akar válaszolni...vagy fene tudja..létezik telefon is...

2011. dec. 20. 17:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Csináljak komplett idiótát magamból azzal, hogy még hívogatom is? Azt kérte, hogy írjak rá. Ráírtam. Ha fenn van, válaszoljon. Lehet, hogy ha hívnám, azt se venné fel.
2011. dec. 20. 17:54
 13/20 DonKartács ***** válasza:
Ne rinyálj már férfi vagy rinya vagy ha ma nem ért rá kész menj filmezni !!!Holnap fel lépsz és nem írsz rá fel lépsz holnap után is nem írsz rá Majd 3 nap múlva ráírsz ( hadd gondolkodjon az életem mit csinálsz hogy nem írsz rá )
2011. dec. 20. 18:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Ez általában FB hiba, engem rengetegszer mutat online-nak, pedig sosem vagyok aktív chat-en. Szegny barátom is írkált nekem, nem kaptam meg belőle semmit, azóta inkább ír üzenetet. :) Tedd azt Te is, FB-n egyébként is sok a rendszerhiba...

22/L

2011. dec. 20. 19:51
 15/20 A kérdező kommentje:

Üzenetet írtam, épp ezért nem értem... azóta már írt ki bejegyzést is, márpedig ha azért felment, akkor az üzenetet is csak megkapta, nem?

Azért nem akarom hívni, mert ha valamiért mégse akarja, akkor csak magamból csinálok hülyét...

2011. dec. 20. 22:03
 16/20 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, ez a szopás tankönyvi esete.
2011. dec. 21. 15:42
 17/20 anonim ***** válasza:
pontosan ezért mondtam, hogy lehet meggondolta magát. ez egy tipikus, már-már tankönyvbe illő eset. meggondolta magát! szokj hozzá, hogy ez így működik...
2011. dec. 21. 15:58
 18/20 A kérdező kommentje:

B*zdmeg, legalább annyi tisztesség lenne benne, hogy írna valami kifogást. Engem az se érdekel, ha megírja, hogy "bocs, de van valakim" vagy mit tudom én, de legalább méltasson már annyira, hogy ír valamit... az elmúlt három napom azzal telt, hogy azt tervezgettem, hogy hova viszem ezt a lányt, hogy minden tökéletes legyen, a fellegekben voltam, már alig vártam, erre ezt kapom.

HOGY A JÓ BÜDÖS HÉTSZERB*SZOTT SZARBAN FETRENGŐ RÉZZELKIVERTFA$ZÚ K*RVA ÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. dec. 21. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak nem látta,hogy írtál,velem több milliószor előfordult,vagy sz*rakszik a facebook szokás szerint.

Hívni ne hívd,mert az tényleg cink,hogy lehet tényleg csak le akar rázni,de ha találkozol vele és rákérdezz akkor tisztázzátok,vagy ha ő nem kérdez rá,tedd te. (azért mert ő nem kérdez rá,az még nem azt jelenti,hogy nem akar találkozni veled,csak te nem "írtál" rá és aztán a végén biztos azt hitte te gondoltad meg magad :D de még több ezer ok is lehet,ilyenek a nők :)) )

2011. dec. 22. 22:59
 20/20 A kérdező kommentje:
Hívtam, de nem vette fel. Ez megint egy olyan dolog, amit nem lehet tudni, hogy szándékosan tette, vagy csak nem volt kéznél a telefonja. Egy biztos, vissza nem hívott, de ezt egy csajtól nagyon nem is várom... Mielőtt elkönyvelnétek, hogy "ne legyél már naiv, biztos azért nem vette fel, mert le akar rázni", végül is kaptam tőle egy üzenetet. Viszont arról nem tudom eldönteni, hogy le akar-e vele rázni, vagy nem. Picit úgy érzem, lerázás-szaga van, de simán el tudom képzelni, hogy én gondolom bele az egészet. Mindenesetre határozott, életrevaló lánynak ismertem meg, nem olyannak, aki könnyelmű ígéreteket tesz. Biztos vagyok benne, hogy ha akart volna, már az elején elutasított volna és azt sem hinném, hogy félne tőlem.
2011. dec. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!