Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ott van a fb-on a neve mellett a zöld pontocska, mégsem reagál arra, amit írok?
Megbeszéltük egy lánnyal, hogy találkozunk, azt kérte, hogy írjak rá. Megtettem. Nem válaszolt, most meg a gépem szerint fenn volt, de semmit nem reagált, amikor fb-n próbáltam neki írni.
Csak a fb szórakozik vagy tényleg nincs itt rendben valami?
"Szórakozik az fb..Ki ez te?"
?
"és mi van ha csak nem akart válaszolni?"
Miért ne akarna? Ha nem akar, akkor íjra azt, hogy "bocsi, csak 1 percre jöttem fel", vagy nem tudom. De ha nem akar válaszolni, az valszeg azért lenne, mert találkozni sem akar.
De akkor miért mondott igent, amikor kérdeztem???
velem is megtörtént már, hogy amikor elköszönt azt mondta, hogy majd beszélünk. fellépett, ráírtam, még egyszer ráírtam, majd szó nélkül lelépett. amikor megint fellépett akkor sem írt vissza, pedig offline-ba megkapta amit írtam neki.
vagy nem vette észre, vagy hiba volt a facebookon, vagy meggondolta magát! ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!