Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy ott van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ott van a fb-on a neve mellett a zöld pontocska, mégsem reagál arra, amit írok?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük egy lánnyal, hogy találkozunk, azt kérte, hogy írjak rá. Megtettem. Nem válaszolt, most meg a gépem szerint fenn volt, de semmit nem reagált, amikor fb-n próbáltam neki írni.

Csak a fb szórakozik vagy tényleg nincs itt rendben valami?

2011. dec. 20. 17:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
lehet, hogy elment egy kicsit a géptől, aztán tovább tartott, mint gondolta. velem kismillószor volt már ilyen
2011. dec. 20. 17:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Szórakozik az fb..Ki ez te?
2011. dec. 20. 17:08
 3/20 A kérdező kommentje:
De amikor visszament, csak látta, hogy üzentek neki, nem? A fb szernit most nincs ott (nincs zöld pötty) úgyhogy gondolom kilépett. De ahhoz oda kellett mennie a géphez... A másik, amit furcsállok, hogy mióta írtam neki, nekem nem válaszolt, de az üzenőfalára már kitett valamit.
2011. dec. 20. 17:09
 4/20 A kérdező kommentje:

"Szórakozik az fb..Ki ez te?"

?

2011. dec. 20. 17:10
 5/20 DonKartács ***** válasza:
Na ezt én sem értem mi fenének mondja hogy ekkor beszélgetés tali ha nem ér rá pofátlanság ne tovább ja szerintem. Legalább írná hogy pill vagy valami lépj le majd beszéltek máskor !!
2011. dec. 20. 17:13
 6/20 anonim ***** válasza:
és mi van ha csak nem akart válaszolni?
2011. dec. 20. 17:13
 7/20 A kérdező kommentje:

"és mi van ha csak nem akart válaszolni?"

Miért ne akarna? Ha nem akar, akkor íjra azt, hogy "bocsi, csak 1 percre jöttem fel", vagy nem tudom. De ha nem akar válaszolni, az valszeg azért lenne, mert találkozni sem akar.

De akkor miért mondott igent, amikor kérdeztem???

2011. dec. 20. 17:17
 8/20 anonim ***** válasza:
meggondolhatta magát
2011. dec. 20. 17:21
 9/20 anonim ***** válasza:
azért, mert magasról rádsz.arik
2011. dec. 20. 17:21
 10/20 anonim ***** válasza:

velem is megtörtént már, hogy amikor elköszönt azt mondta, hogy majd beszélünk. fellépett, ráírtam, még egyszer ráírtam, majd szó nélkül lelépett. amikor megint fellépett akkor sem írt vissza, pedig offline-ba megkapta amit írtam neki.

vagy nem vette észre, vagy hiba volt a facebookon, vagy meggondolta magát! ennyi.

2011. dec. 20. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!