Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy lehet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehet, hogy már hatodik éve annak hogy gyúrok és mégsincs csajom? Pedig a farkam sem kicsi.

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 15:19
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Miért lenne kevés? A legtöbb átlagos arcú pasinak, sőt rondábbnak is ban csaja a baráti körömben, nem is akrámilyen csajok.
2011. dec. 19. 15:50
 12/31 anonim ***** válasza:
nem ezen múlik a dolog.. okosnak kell lenni és ápoltnak :) legalabbis, ami engem illet..
2011. dec. 19. 15:51
 13/31 anonim ***** válasza:

ténylerg elég egy átlagos fej+ jó test. az a lényeg hogy ezt hogyan "tálalod". egy jó haj, jó szerkó csodát tehet.

ja és nekem is tetszik sok kigyúrt pasi, de igazából én nem nagyon merem őket megszólítani, főleg ha olyan komolyak.

ha mosolyogsz és te szólítod meg a csajt, az már egy +pont. innen már csak az fontos hogy legyen közös téma és bejöjjetek egymásnak.

ha olvasol, vagy közös filmeket láttatok, arról lehet kezdetben beszélgetni stb.

meg jó ha eredeti vagy, pl. meghívod randizni úgy, hogy piknikezzetek (és akkor megtudod, hogyan süt a csaj pl. :P)...

sok mindent ki lehet találni, amivel fel lehet dobni a dolgot.

am. van 1 olyan hit sok lány körében, hogy a tömegnövelő szerek impotenciát okozhatnak (én nem tudom, mert nagyon izmos pasival sajnos még nem voltam, de elképzelhető hogy van ilyen). lehet hogy páran ettől (is) tartanak.

2011. dec. 19. 15:57
 14/31 A kérdező kommentje:
Miért kell sokat kezdeményezni? Nem elég az ha izmos vagy és kimész a utra vagy szórakozóhelyekre? Nem kellene hogy odajöjjenek és leszólítsanak? Én így látom normálisnak, engem már egy párszor le is szólitottak, elég elfogadható kinezetű lányok, csak untam velük a társalgast mert foltyon az egyetemről kérdezősködtek :P
2011. dec. 19. 16:00
 15/31 anonim ***** válasza:
Egy értelmes, okos lány elvileg nem fog leszólítani, akármilyen jó pali is vagy. Attól nekik nagyobb az egójuk. Meg milyen már az ha a lány csúszik mászik a pasi után. Neked kell az első lépést megtenned és odamenni hozzá.
2011. dec. 19. 16:08
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy én vagyok a lehető legjobb amit el lehet képzelni, csak azt, hogy szemztünk egy ideig utána meg leszólítt szórakozóhelyen. Megtörtént, szóval az elv hibás :)
2011. dec. 19. 16:11
 17/31 anonim ***** válasza:

Én meg sose gyúrtam, testnevelésből még fel is voltam mentve egy ideig, gyógytesire jártam, de emellett jóképű vagyok. És már nagyon sok barátnőm volt, volt akit én hagytam el egy másik miatt. És úgy általában is kedvelnek a lányok, mert szerethető ember vagyok (ezt mondták rólam).

Szóval nem a gyúráson múlik a csajozás.

A farokméretem is átlagos, 18 cm. Nem panaszkodott még senki.

23/F

2011. dec. 19. 16:11
 18/31 A kérdező kommentje:
Mostmár értem, hogy miért vagy szerethető ember...apukám a farokméreted nem átlagos :) Jó négy centivel meghaladja azt..tán ezért szeretnek annyira :))
2011. dec. 19. 16:17
 19/31 anonim ***** válasza:

A 18-cm-es vagyok...

Nem hiszem, hogy átlagon felüli lenne a péniszem és nem is azért szeretnek a lányok, mert már szex előtt is szimpatikusnak tartanak.

Sőt vannak lány barátaim is, akikkel sose szexeltem, mégis kedvelnek.

2011. dec. 19. 16:42
 20/31 anonim ***** válasza:
Talán kezdd úgy, hogy odamész beszélgetni ahhoz a csajhoz, aki rádmosolyog.
2011. dec. 19. 17:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!