Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HOL VAGYTOK SRÁCOK? Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOL VAGYTOK SRÁCOK? Miért van az, hogy mindenhol csak a Justin Bieber utánzatok rohangálnak? Hol vagytok igazi pasik?

Figyelt kérdés
Magas, borostás, életvidám, belevaló srácok. Én művészet kedvelő vagyok, fesztiválokra járok, zenélek, rengeteget nevetek és imádok is nevetni és őrületesen élvezem az életet. De ha nem jön az a srác akivel én ezt meg tudom osztani mi lesz velem? Mindenhol 150 centis,16 éves ropik mászkálnak. A 22 éves korosztály kb. leírtak alapján hol van? Léteztek egyáltalán? Vagy az igazi, rendes pasik kihaltak már? /L
2011. dec. 18. 15:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért az egyén hibája, hogy 150 centi. Az hogy Justin Bieber utánzatok rohangálnak az utcán,az sem (teljes mértékben) az ő hibájuk. Ők nem úgy látják, hogy Justin Bieber egy hatalmas lúzer stb., hanem hogy van csaja, gazdag és híres. Az, hogy ők ezt látják, az a nevelés amit kaptak. Én ismerek pár ilyen (11-12 éves) srácot. Látszik rajtuk, hogy azért veszik fel ezeket a ruhákat, azért vágatják ilyenre a hajukat, mert ezt látják a tévében és ez nekik a "menő".
2011. dec. 18. 18:21
 22/29 anonim ***** válasza:

20. válaszolónak: pedig a férfiasság része a kinézet is és nagyon rossz duma szerintem a belső meg bla bla értékek. Már hogyan lehetne valaki férfias aki kb 60kg, semmi szép nincs a testén, fülbevalóról meg a többi kiegészítőről meg már ne is beszéljünk.Ezzel nem azt állítom, hogy a belső értékek nem fontosak, mert azok, de azért ne süllyedjünk már le addig, hogy nem számít a külső, amikor az embernek azért van teste, hogy az szép legyen.

Ez a kérdés pedig kicsit megnyugtatott(bár ezt eddig is tudtam) , hogy még vannak olyan lányok, akik nem barátnőt szeretnének pénisszel, hanem egy barátot:) 23F

2011. dec. 18. 18:22
 23/29 anonim ***** válasza:
Na viszonylag stimmel. Csak nem vagyok életvidám, meg életerőm sincs már. Rád pont ugyanez vár ha nem találsz valakit.
2011. dec. 18. 19:19
 24/29 asdface ***** válasza:
Alig fölözöm le a magyar átlagot,de magasabb vagyok! Ja és siess,mert nem sokára 24 leszek és kiesek a halmazodból. :)
2011. dec. 18. 21:00
 25/29 anonim ***** válasza:

"hedonistának tanulok"

Ezt képletesen értettem nem szó szerint. Csak nem fogok hazudni nem mindig tudom vagy teszem azt amitől jól érzem magam de nem is végzek aszkézist. Viszont ennek az útján járok és igyekszem átélni az életem, nehezebb mint azt sokan gondolnák, nekem meg most főleg nehéz :D Ezt akartam csak ezzel kifejezni.

2011. dec. 18. 21:18
 26/29 anonim ***** válasza:

Hol élsz te, kérdező?! Én sosem láttam élőben Justin Bieber másolatot. Amúgy Bieber után futnak a csajok.

Amúgy meg te idióta kérdező! Nyilván nem azért vékony és alacsony a szóban forgó fiú, mert ő úgy akarta.

2011. dec. 19. 15:19
 27/29 anonim ***** válasza:
az a FÉRFI akit keresel velem van :P
2012. febr. 16. 22:02
 28/29 anonim ***** válasza:
22:02: Dobod el?! :P
2012. febr. 16. 22:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Itt vagyok,csak késett a busz!
2012. jún. 28. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!