Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOL VAGYTOK SRÁCOK? Miért van az, hogy mindenhol csak a Justin Bieber utánzatok rohangálnak? Hol vagytok igazi pasik?
20. válaszolónak: pedig a férfiasság része a kinézet is és nagyon rossz duma szerintem a belső meg bla bla értékek. Már hogyan lehetne valaki férfias aki kb 60kg, semmi szép nincs a testén, fülbevalóról meg a többi kiegészítőről meg már ne is beszéljünk.Ezzel nem azt állítom, hogy a belső értékek nem fontosak, mert azok, de azért ne süllyedjünk már le addig, hogy nem számít a külső, amikor az embernek azért van teste, hogy az szép legyen.
Ez a kérdés pedig kicsit megnyugtatott(bár ezt eddig is tudtam) , hogy még vannak olyan lányok, akik nem barátnőt szeretnének pénisszel, hanem egy barátot:) 23F
"hedonistának tanulok"
Ezt képletesen értettem nem szó szerint. Csak nem fogok hazudni nem mindig tudom vagy teszem azt amitől jól érzem magam de nem is végzek aszkézist. Viszont ennek az útján járok és igyekszem átélni az életem, nehezebb mint azt sokan gondolnák, nekem meg most főleg nehéz :D Ezt akartam csak ezzel kifejezni.
Hol élsz te, kérdező?! Én sosem láttam élőben Justin Bieber másolatot. Amúgy Bieber után futnak a csajok.
Amúgy meg te idióta kérdező! Nyilván nem azért vékony és alacsony a szóban forgó fiú, mert ő úgy akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!