Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HOL VAGYTOK SRÁCOK? Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HOL VAGYTOK SRÁCOK? Miért van az, hogy mindenhol csak a Justin Bieber utánzatok rohangálnak? Hol vagytok igazi pasik?

Figyelt kérdés
Magas, borostás, életvidám, belevaló srácok. Én művészet kedvelő vagyok, fesztiválokra járok, zenélek, rengeteget nevetek és imádok is nevetni és őrületesen élvezem az életet. De ha nem jön az a srác akivel én ezt meg tudom osztani mi lesz velem? Mindenhol 150 centis,16 éves ropik mászkálnak. A 22 éves korosztály kb. leírtak alapján hol van? Léteztek egyáltalán? Vagy az igazi, rendes pasik kihaltak már? /L
2011. dec. 18. 15:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
pedig már irtak páran itt neked,látod mégis van...
2011. dec. 18. 15:27
 12/29 anonim ***** válasza:
megsem arulod el h este 8tol mit csinalsz...
2011. dec. 18. 15:28
 13/29 A kérdező kommentje:
igen, kellemesen csalódtam, hogy egy két ilyen létezik. nincs veszve még minden.
2011. dec. 18. 15:29
 14/29 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy kiahltak, de ugy látszik, te ilyenre vágysz.hát, ha ez kell, akkor várd ki ,amíg jelentkeznek
2011. dec. 18. 15:37
 15/29 anonim ***** válasza:
Ugye ezt a kérdést nem gondoltad komolyan? :D Én magamból kiindulva normális fiatal vagyok (ez azért k*rvára erős túlzás :D) , most épp krízist élek át de amióta az eszemet tudom ,minden hülyeségbe belementem, hedonistának tanulok, nem tudok itthon ülni ha nincs épp valami fesztivál akkor is elmegyek valahova, és jól érzem magam. Ugyan már nem élek semmiféle "szerrel" és az alkoholra is eléggé immunis lettem de már nem is kell hogy jól érezzem magam.Jelenlegi krízisem miatt az élet vidám szót nem aggathatom magamra , inkább régi én visszakereső vagyok, nincsen borostám se bocsi, és még csak magas sem vagyok :D A jóképű és izmos multiraciális jelzőt nem írtad pedig ezt aggatták rám az idők folyamán .:D Nem vagyok amúgy nagyképű sem :D
2011. dec. 18. 15:38
 16/29 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Jah és normális srác ide nem fog neked írni ezt borítékolom! Még ha betennél egy képet selena gomezről vagy mittudomén most ki a divat, és szerelmes lennék akkor esetleg komolyan venném a kérdésed ,de csak miután megismertelek telekommunikációs eszközök segítségével . De egyébként sansztalan hogy itt találsz párt.

Azért sok sikert! :)

2011. dec. 18. 15:39
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Még mi a kereken 20évesek, de még a 19évesek sem vagyunk olyanok mint a b.zák, úgyh nyugodtan választhatsz a 19évesek közül is. :)

Amúgy hallod tényleg fura, van ilyen festett cicababa csaj, ugyan nem valami idős mert 16éves, szerintem elég sokféle fiúval járhatna, aztán már nem először látom, h valami ocsmánysággal jár, piercing az orrban, szájban, h.lye ny.morék haj, az olyanokat de tényleg úgy megrugdosnám, mert fújj egyszerűen gusztustalanok, mint a melegek. :D

De ha sok csajnak ez kell sajnálni tudom őket. :D

Nem értem mi lett ezzel a korosztállyal, mert olyan ocsmány lett, mint a melegek...

2011. dec. 18. 15:39
 18/29 A kérdező kommentje:
nem párt keresek. reményt, hogy egyszer lesz valakim. mert amit látok, az lehangol és a végén még egyedül fogok megrothadni. bár nincs abban semmi szar. kivéve, hogy én emlékekből élek. nekem kell az őrület, az élet!!
2011. dec. 18. 15:43
 19/29 anonim ***** válasza:

"hedonistának tanulok"

A válaszoló, aki ezt írta, legyen szíves kifejteni, hogy ezt hogyan értette?

Másrészt meg ez egy elég értelmetlen kérdés. Erre az oldalra járó használók 80%-a selejt, aki a napi nyekergéseit osztja meg minden témakörben. A másik 20% a normális.

Én sok normális huszonévest ismerek, olyat is, aki tökéletesen megfelel a leírásodnak. Leírtam, válaszoltam a kérdésre, változott valami? Megtaláltad azt a fiút?

Javaslom ne állj be a nyekergő 80% közé, hanem keresd tovább a fiút a valóságban. Én látom a bizonyítékot, hogy vannak. Itt többet nem lehet segíteni.

2011. dec. 18. 15:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem attól függ, hogy valaki férfias-e, hogy nagydarab kigyúrt izomállat legyen..... Az igazi férfiasság belülről fakad, még ha valakit nem áldott meg az isten 185 centivel és izmos testalkattal, persze mindenért lehet küzdeni, ezt senki ne felejtse el.....
2011. dec. 18. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!