Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasitsak el lanyokat?

Én azért irigyellek. Mert lehet hogy ez idegesítő, vagy kínos. De képzeld el mi lenne, ha ehelyett szarnának rád magasról. Mint hogy munka után édes a pihenés, vagy ha sokáig nem vagy otthon jobb hazamenni. Most persze könnyen beszélsz, tapadnak rád. Szóval lehet te is másképp gondolnád ha nem halmoznának el telefonnal és smsesekkel.
"There is only one thing in life worse than being talked about, and that is not being talked about." Oscar Wilde.
Na, azért ezt kur*vára tudom irigyelni. Mint hogy oohh jajjj most a piros vagy a piros kék csikós BMW X3-ast kérjem.. nem hagynak békén vele, mert holnapra kell eldönteni jaaj a fejem. Csak hirtelen vennék el ezt mind amit természetesnek vesz, aztán talán elkezdeni hiányozni.
Amúgy küld el őket a francba, megbántod őket és? Végül is leírtad hogy egyrészt nincs szükséged rájuk úgy egyáltalán emberekre, ki nem állhatod őket, nem értik a nemet, akkor ennyi. Ha meg nem akkor ne csodálkozz. Ezt a nemet még kéretés kép is fel lehet fogni. Valaki zaklat akkor neki is "jaj légy szíves ne zaklass már"..

jaj de tudlak sajnálni, bár lehet hogy egy idő után már unalmas
és azt ne mond hogy olyan nehéz elküldeni őket sz@rd le őket magasról

"Ez legyen a legnagyobb gondod! Én irigyellek, mert huszonévesen még soha nem tetszettem egy lánynak se, és nem is fogok."
Az ilyen szerencsétlenektől hemzseg ez az oldal és az i dió ta tanácsaiktól!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!