Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkockáztassam vagy ne?
Van egy lány akit kb. 10 éve ismerek és az utóbbi 3 évben szépen lassan egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Nem volt még semmi komoly, csak egyre többet beszélgettünk, talákoztunk ilyesmik.
Egyik nap az legjobb barátja(Fiú, ezen eléggé ledöbbentem akkor) rámirt face-en, hogy ennél a lánynál eléggé bejövök...
Nem is lenne semmi probléma összejönni vele, volt már bnőm, csak egy baj van.
ha szakítanánk ami vszinüleg sz@rul sülne el, akkor menne a barátságunk is a szerelemmel együtt. A két család (övé-enyém)pedig már-már összenőtt, így elég nehéz lenne jóképet vágni a dologhoz, éjjel nappal(+én nem bírnám ki ha nem lenne a barátom többé, mert mindent megbeszélünk egymással)
elore is köszi a segítséget
14/f

Ha tényleg barátok vagytok, és tényleg olyan régóta, sokat beszélgettek ismeritek egymást, összejöttök, de utána mégis szakítotok valami miat, akkor azért azt lehet szépen is.
Történt egy hasonló eset már velem is, de mivel mind a ketten intelligens ember módjára tudtunk vselkedni, semmiféle viszály nem alakult ki köztünk :) És igen kockáztasd meg, mert sokkal jobban bánnád azt hogyha sose teszed meg, mint azt hogy megtetted de nem sikerült jól :)

Picit fiatal vagy még ehhez az egészhez.
De korod ellenére nincs mit vesztened szóval mehet a játék.

Többször átéltem már ezt a dilemmát. Mégis mindig kapcsolat lett belőle. (Egyikünknél mindig volt már a kezdetben is vonzalom. Ez nálad a korod miatt másként alakult.)
Lehet szépen is szakítani.
35/F

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!