Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem se néz ki rosszul, annak ellenére, hogy nekem a hajasbabák jönnek be
17/L
Ha lenne haja nagyon is jól nézne ki. Így kopaszon felőlem milliárdos is lehet, akkor sem kellene.
Mindig is az idősebbeket szerettem, a pénz pedig sosem motivált.
Kedves kérdező. én nem az agyok, akineke z szólt, de mégis reagálnék rá.
"Mit tehet arról, hogy kopasz? Örülnél utolsó ha téged is arról bírálnának el, hogy pl hossuú a nyakad, lötyög a feneked és megereszkedett a melled(mert meg fog néhány év múlva, minden nőnek megreszkedik)."
Az emberek párválasztásában igenis fontos a külső. te véleményt kérdeztél, ő pedig elmondta, hiába vagy álszerény, te is azzal járnál, aki tetszik neked. Az illető nem csúfolta a kopaszságát, hanem kijelentette, hogy neki nem tetszik. Te tettél fel egy olyan kérdést, amire nagyon sok szubjektív válasz adható,és érzelmeket vált ki. Nem tudom, mi a bajod a válasszal. Főleg, hogy a többi is hasonló jellegű volt. Mért pont ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!