Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan párról, akik között 16-17 év a korkülönbség?
Hogy oké, bár nem mindegy, milyen korúak.
Én 25/N, párom 40/F.
:)
Akkor oké, azt hittem, egy tini írta ki a kérdést. Ilyen korban, mikor már mindkét fél felnőtt, szerintem nem gond. Az ismeretségi körünkben több olyan pár van, ahol a felek közt nagy a korkülönbség. Bár a külvilág néha furcsállóan, néha kissé rosszindulatúan áll hozzánk, ha kiderül a korunk (mert nem látszik nagynak a különbség ránézére). Hála az égnek, lepereg rólunk :)
Veletek hogy van?
Első voltam.
Mi sem érezzük a nagy korkülönbséget, 1 éve jól megvagyunk, nagyon szeretjük egymást. A természetünk is tökéletesen passzol. Eddig a környezetünktől sem kaptunk rosszalló megjegyzéseket, kivéve a szüleimtől (a lány vagyok), de tőlük rengeteget. Véleményük szerint később nagy problémákat fog okozni ez a korkülönbség. Szerintük ez abnormális dolog, és mindent elkövetnek azért, hogy lebeszéljenek a páromról.
Kíváncsi lennék, hogy ezt mások is így látják-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!