Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani akar velem igaz?
Figyelt kérdés
Egy suliba járunk a barátommal. Szoktunk találkozni reggel meg 1 szünetben, de mostanában többször is lerázott valamilyen indokkal... Mondtam h találkozhatnánk valamikor mert nekem jó lenne (engem ritkán engednek el) de lemondta, ami nem is lett volna baj, de mikor rákérdeztem, hogy amúgy miért nem jó csak dadogott valamit... Régen mindig kezdeményezett hosszú smárokat meg mindig nekem kellett leállítani, most meg az a kevés is ami van miattam van (pár napja van így). Szakítani akar, ugye?2011. dec. 15. 22:54
1/12 A kérdező kommentje:
meg nem mondta még h szeret és kezdek arra gyanakodni, h azért mert nem is..
2011. dec. 15. 22:57
2/12 anonim válasza:
kérdezz rá...mind meg neki ha igy fojtatja akk szakitani fogsz vele.valoszinuleg nem erdekled. :-(
3/12 A kérdező kommentje:
hát igen, az biztos, hogy én fogok vele szakítani :D
csak az a furcsa, hogy egy hete még úgy oda volt értem...
köszi a választ:PP
2011. dec. 15. 23:02
5/12 anonim válasza:
hja...sajna szakitani fog.de rugd ki te es akkor hatha futni fog utanad:)...de elobb utobb ki fog rugni
6/12 A kérdező kommentje:
16 :)
hát velem ne szórakozzon :D
2011. dec. 16. 06:59
9/12 anonim válasza:
16 évesen nem biztos hogy ott tartanak.. vagy bemutatott már a szultánnak?
10/12 A kérdező kommentje:
nem tartunk ott. lehet hogy az a baja, hogy nem kap meg olyan könnyen.. hát másfél hónap után ne szórakozzon már xD
2011. dec. 17. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!