Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha egy csaj ir rá egy fiura? 21L.
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 17:07
1/9 anonim válasza:
Ha a fiú légnemű halmazállapotú, akkor igen.
Egyéb esetben nem.
2/9 anonim válasza:
Hasonló kérdések: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=g%E1z&katego..
3/9 anonim válasza:
Inkább bökdössed, egyszerűbb és tisztább :)
4/9 A kérdező kommentje:
de amugy mr imerjük egymást meg már aludtam is nála :DD csak olyan furi lenne ráirni...neki kéne keresnie! vagy nem igy van?
2011. dec. 15. 17:19
5/9 anonim válasza:
Igen, régen valóban így volt, de ma...
A hetero fiúk (szándékosan nem férfit írtam) többet szőrtelenítenek mint a lányok. Ha az nem gáz, akkor ez se.
"Fiam, ha a piperecuccod nem fér el a szappantartón b*zi vagy..."
Ma meg már fordítva van. Ha elfér akkor igénytelen a srác. Nem értem már ezt az elkorcsosult világot.
Egyébként semmi nem ciki és mégis minden az.
6/9 anonim válasza:
az a gáz, hogy 21 évesen még itt tartasz
7/9 anonim válasza:
"csak olyan furi lenne ráirni...neki kéne keresnie!"
Ja 30-40 éve még ez volt a módi, akkor még a nők tudtak hölgyként viselkedni, ez a mai generációra nem igazán igaz, ebből következőleg mi férfiak sem fogunk lovagként viselkedni, mert nem kifizetődő.
8/9 anonim válasza:
Ha ri bancnak érzed magad, csak nyugodtan!
9/9 A kérdező kommentje:
miért az most ribancság lenne ha ráirnék? :O
2011. dec. 16. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!