Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek tetszem neki? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? :/

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, osztálytársam.. Sokszor szemezik velem, van mikor néz engem, és a suliban előtte ülök, és nagyon úgy érzem, hogy amikor beszél a padtársával akkor azt akarja hogy hátra nézzek!! Van egy legjobb barátnőm is, Ő a sráccal nem rég békült azóta mindennap megöleli a barátnőm a srácot mielőtt haza megy.. Most akkor én is menjek oda és öleljem meg? Egyáltalán tetszem neki?? mielőbbi választ pls.. :/
2011. dec. 15. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
oda kell menni hozzá, megölelni és mondani neki, hogy : szeretlek b@zdmeg
2011. dec. 15. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól mert a barátnőd minden nap megöleli, még nem jogosít fel, h neked is meg kell. Előtte szerintem beszélgess vele, h ismerjen téged is valamennyire a srác, utána jöhet az ölelés! :)

29/F

2011. dec. 15. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos én velem is voltak ilyen szemezések,de ezekből a kapcsolatokból soha sem lett semmi.:S De lehet,h van esélyed nála,beszélgess vele és akkor ki fog derülni !:)
2011. dec. 15. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
öhhm.. tegnap voltunk a Fiú én a barátnőm meg még pár fú egy focipályán és én meg a b.nőm voltunk valami jelzőizék meg ha kiment a labda nekünk kellett visszarúgni!! És a srác ott is állandóan szemezett velem, és amikor visszarúgtam a labdát mindig elmondta hogy: szép/azaz,és ez nagyon jól esett!! :)
2011. dec. 17. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!