Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinaljam?
Figyelt kérdés
Nah a lenyeg az,hogy van egy csaj akivel most csak ugy jarunk,jo de nem a legjobb 10 sklan olyan 6 es fel :D,es van a baratnoje aki 8as :D.Nah hogyan csinaljam azt,hogy megdugjam a mostani csajt es utanna a baratnojet?2011. dec. 15. 09:45
1/10 anonim válasza:
hát szerintem a dugás helyett inkább ismerkedj meg a GERINC és a tapintatosság fogalmával!!!
2/10 anonim válasza:
csak azt tunám elmondani, hogy tudod egyszerre mindkettöt megdugni, de TE külön-külön akarod, így nem jó... :XD
3/10 anonim válasza:
buliban egy kis alkohol befolyása alatt minden csajból faszravaló ribanc lesz
5/10 anonim válasza:
A srácok zöme azt hiszi, hogy a csajok csak pontozásra és dugásra valók, elképesztő a matematikai és pontozási képességed. Magadat mennyire pontoznád egy tizes skálán vajon?
6/10 anonim válasza:
hát figyi csináld úgy ahogy én @nyáddal. először összejöttek vele majd megdugtam apádat. az eggyik válaszolonok igaza van. így lettél te bunk ó
7/10 A kérdező kommentje:
# 1/6 azert,nem lehet egyszerre,mert legjobb baratnok es akivel most jarok az eleg feltekeny...ez nem sikerulne
# 2/6 nem isznak semmit mar probaltam az elsovel,mondjuk a 2.rol nem tom.
2011. dec. 15. 17:30
8/10 A kérdező kommentje:
# 4/7 Magamat 10-re :)),de most nem ez a tema.Am en nem akarom megbantani senkit :D,ezert bonyolult ez a feladat.
2011. dec. 15. 17:31
9/10 anonim válasza:
Sajnálom azt a lányt, akinek ilyen pasija van! Amúgy "Nah hogyan csinaljam azt,hogy megdugjam a mostani csajt es utanna a baratnojet?" Erre milyen választ vársz? Figyi sztem így kéne: Először megdugod a mostani csajt, utána a barátnőjét. 9hónap mulva meg lehet hogy 2x-es apuka lehetsz -.-" meg is érdemelnéd, csak a csajokat sajnálom akikkel ezt tervezed. Amúgy hány éves vagy? Várj tippelek. 12 :D
10/10 A kérdező kommentje:
nem talalt 11 es fel :D
2011. dec. 29. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!