Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam, hogy ne sértsek meg senkit?
Figyelt kérdés
Szingli vagyok már jó ideje és az is szeretnék maradni. A "baj" csak az, hogy sok az érdeklődő, és úgy tűnik, változtatnának ezen. Sok fiúbarátomat vesztettem már el ilyen miatt. Nemrég belementem egy találkába egy szimpatikus fiatalemberrel :) Ha esetleg járni akarna velem, mit mondjak neki, hogy megértse, hogy nincs vele semmi baj, csak jobbszeretnék egyedül lenni? Nem hiszem, hogy egy kapcsolat beleférne most az életembe.2011. dec. 3. 10:30
1/3 anonim válasza:
Csak egyszerűen közöld velük, hogy nem akarsz semmit. Ha meg emiatt elveszítetted a fiú barátaidat akkor ezek szerint nem is voltak a barátaid, mert ők is "azt" akarták... Úgyhogy miattuk ne bánkódj!
2/3 anonim válasza:
Szerintem hagyd, hogy a dolgok maguktól fejlődjenek. Legyél laza, érezd magad jól vele, aztán a többit meglátod, ki tudja. De megértem, hogy szereted a szingliséget, én is az vagyok, és tényleg csomó előnye van, de nem zárom ki egy esetleges kapcsolat lehetőségét sem. Jöjjön, aminek jönni kell, ha kell :)
3/3 anonim válasza:
legyél őszinte! nem hiszem, hogy ilyen helyzetekben megoldható lenne hogy egyik fél se érezze rosszul magát, de ha őszinte vagy akkor korrekt vagy. többet nem tehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!