Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan reagálnátok, ha egy lány elhívna titeket randira?
Egy sráccal órán nagyon jól elnevetgéltünk, érdeklődött irántam, elköszönésnél is nagyon mosolygott, így vettem a bátorságot néhány nappal később, és írtam neki facebookon (máshol nem tudtam elérni). De azóta nem válaszolt, pedig ez már két hete volt. Milyen 'pasis' okok lehetnek erre (azon kívül, hogy félreértettem a jeleket)?
Jah, és már nem vagyunk gyerekek, 22 évesek vagyunk
Mi van ha nem a k.rva facebook előtt éli az életét és nem látta még az üzenetet?
Milyen iskola az, ahol csak két hetente látjátok egymást? Nem hiszem el, hogy személyesen nem tudtál volna vele találkozni. Állítólag ti sokkal jobban értitek és felismeritek a híres jeleket. Hogy értetted félre? Nyilván te is csináltál már olyat, hogy valaki írt neked, közeledett, de te le se szartad. Hát most visszakaptad.
Hogyan reagálnék?
Gyanakodnék, hogy valahogy ki akar használni, vagy valami hátsó szándéka van.
És mivel ő hívott el randira, természetesen nem fizetném ki. Az egészet legalább is nem, csak a saját részemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!