Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogyan reagálnátok, ha egy lány elhívna titeket randira?
Figyelt kérdés
Egy sráccal órán nagyon jól elnevetgéltünk, érdeklődött irántam, elköszönésnél is nagyon mosolygott, így vettem a bátorságot néhány nappal később, és írtam neki facebookon (máshol nem tudtam elérni). De azóta nem válaszolt, pedig ez már két hete volt. Milyen 'pasis' okok lehetnek erre (azon kívül, hogy félreértettem a jeleket)?
Jah, és már nem vagyunk gyerekek, 22 évesek vagyunk
2011. dec. 14. 10:05
1/12 anonim válasza:
"és már nem vagyunk gyerekek" - ez így nem igaz, lehet hogy te nem vagy az, de ő nagyon is. két hete nem volt vér a pucájában bármit is válaszolni, azt se hogy nem? és ez neked férfi? :)
2/12 anonim válasza:
Hát én pl. nagyon szeretem ha csaj is hívogat ide-oda,vagy nevezhetjük azt randinak is,lehet van barátnője, és csak szimpi vagy neki,de csak ennyi, vagy neki is van kiszemelje már, vagy csak szégyenlős.
3/12 anonim válasza:
Ha szimpi a csaj akkor elfogadnám a meghívást.
5/12 anonim válasza:
Repesnék az örömtől. :)
Mondjuk a ficerebuk oldalamat én se nézegetem. Van, de ennyi. De így most nem tudod, hogy betojt, vagy csak egyszerűen nem látta a leveledet.
Ha találkoztok, kérdezd meg, hogy megkapta-e a leveledet. A viselkedéséből rögtön le fog jönni, hogy mi a szitu.
6/12 anonim válasza:
hát ha így alakulna nekem is egy lánnyal, biztos visszaírtam volna fb-n, sztem besz@ri a gyerek ha látja hogy bejössz neki, és a leírtak alapján te is neki akkor nem értem mivan
7/12 anonim válasza:
Lehet azért nem hívott el mert nem akar semmit tőlede. De azért legalább egy nem-et válaszolhatott volna.
8/12 anonim válasza:
De ha oran nagyon jol elnevetgeltek, akkor miert nem kerdezel ra egy oran, hogy miert nem valaszolt a kerdesedre?
10/12 anonim válasza:
Egyből igent mondanék ha a csaj nem egy csúnyaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!