Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi volt a leg elcseszettebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leg elcseszettebb randíd/ismerkedésed?

Figyelt kérdés
Magamból kiindulva én sok randit el birok rontani akár kezdőmondatból is. Persze a szerencsén vagy a pekh szérián is múlnak nálam a dolgok. Ez velem van csak így vajon? Mi volt a legcinkesebb ismerkedésed vagy randid amit sikerült elrontani katasztrófálisan? Hogy sikerült ez? min múlt?

2011. dec. 13. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Amikor elmentünk moziba, rám a film közben rámjött a hányinger, és telerókáztam a popkornos zacsit :D kissé kellemetlen volt a szitu :D:D 24F
2011. dec. 13. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Konkrétan rossz randim szerintem még nem volt... olyan már volt, hogy meg akartam csókolni a végén, és nem engedte, az is elég kellemetlen tud lenni!
2011. dec. 13. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem olyan ismerkedés volt, amikor a jól fejlett testű nőszemélyről kiderülté, hogy 13 éves lány.
2011. dec. 13. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Felénk volt egy söröző oda jártak a lányok biliárdozni meg hasonlók az unalmas hétköznap.(gyakorlatilag nem sok más hely volt errefelé ahol volt zene) Volt egy amelyik nagyon szimpi volt nagyon megtetszett már és régóta figyeltem és várva az alkalmat hogy hátha szóba tudnék állni vele úgy hogy nincs körülvéve a folyton zsongó barátnőivel akik mindenkit csak kritizáltak és oltogattak.

Egyszer érdekes mód nem voltak vele a barátnői és elhatároztam ,hogy meghívom biliárdozni addig beszélgetek vele hátha kialakulhat valami. Bátorítónak lehúztam 3 deci vörösboros kólát és odaléptem hozzá beszélgetni. Meghívtam biliárdozni , és csodák csodája nem koptatott le. :) Beszélgetni kezdtünk kikértem golyót dákót pont amikor a cefrebor dolgozni kezdett. Elmentem a vcre azzal hogy pillanat és jövök.

-De kb fél órás cifrafos@s úgy elkapott hogy nem bírtam felkelni a wcről. Még a víz is szakadt rólam komolyan mondom mire végeztem....

Mire visszaértem a lány rég eltűnt és vadidegenek játszottak az asztalnál. Azóta sem láttam azt a lányt...

:P

2011. dec. 13. 23:40
 5/5 anonim ***** válasza:

én egyszer elhívtam randizni egy csajt és nem jött el vártam rá vagy egy órát de semmi utána felcihelődtem és hazafelé indultam amikor szembejött velem egyik haverom és teli torokból vigyorogva mesélte h "...és képzeld el olyan jól sikerült XY-nal a randim, h felvittem hozzám és egy oltárit dugtunk..." és nemtudom hogy de rákérdeztem az illető hölgy nevére... a guta is megütött mikor kiderült h azonos hölgyel volt mindkettőnknek "randink"

haveromnak ezt nem említettem de a csajjal azóta se beszéltem...

2011. dec. 14. 01:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!