Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet ebböl valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebböl valami?

Figyelt kérdés
van egy srác már régebb ota ismerjük egymást és most valahogy egymásba botlottunk de bejövök neki meg nekem is ö.és ottaludtam nála mert nagy buli volt de nem volt semmi és másnap is ottaludtam mert nagyon szépen kérte..és ott máttörténtek dolgok de viszont elkérte a számom.szerintetek fel fog hivni?
2011. dec. 13. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

igen fel.

És mivel olyan rendes voltál ,hogy már 2. este haygtad magad kér egy 3. at 4. et 5. et ... 10. et majd megmondja ,hogy bocsi mégsem érzi azt ,hogy akarna valamit.:(

2011. dec. 13. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
elsőnél a pont
2011. dec. 13. 21:53
 3/5 A kérdező kommentje:
de és ha nem engeem magam akkor mivan???csak simán vele szeretnék lenni csak az a baj hogy nagyon nyomult...-.-
2011. dec. 13. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem hagyod magad, akkor talál mást, akit kihasználhat, ennyi, ezt már akkor elrontottad, amikor másnap lefeküdtél vele, ez van
2011. dec. 13. 22:12
 5/5 anonim válasza:
énis ígyvoltam! első nap amikor megismertem 1 lányt történtek dolgok és én felkerestem és uttána nem engedte csalódott lettem! de nemszakítottam vele mert télleg szimpatikus volt csak nehéz volt arra várni hogy mikor lesz megint és elhidegültünk egymástól az első éjszaka nemkellet volna engedned!
2011. dec. 14. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!