Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Égő manapság elhívni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Égő manapság elhívni valakit randira?

Figyelt kérdés
Félek, hogy csak leégetem magam egy lány előtt ha ilyet teszek. (ő 19 körül van, én 21)

2011. dec. 13. 21:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, égő! NE használd azt a szót egy lány előtt hogy "randi" (hacsak nincs már belédzúgva). Amúgy nyíltan elhívni valahová elég cikis, hívd el burkoltan, úgy hogyha visszautasít akkor legyen mire hivatkoznod mosolyogva, sőt még el is poénkodhatod. 21/F
2011. dec. 16. 12:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Szép amiket írnak a lányok a kommentekbe, milyen romantikus hogy egy félénk pasi nem mer randira hívni egy lányt, fúú de izgi. Csak ők is kinevetnének téged, ha épp őket akarnád elhívni béna szöveggel randizni :D
2011. dec. 16. 12:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

ha odajönne hozzám egy magabiztos,határozott pasi aki nem hebegne-habogna,és azt mondaná,h szimpatikus vagyok számára és igyunk meg egy kávét,akkor azt mondanám,h oké!

pardon,ez meg is történt velem egy könyvtárban és már 1,5 éve együtt vagyunk a párommal!

nem hiszem,h tudod mi jár a lányok fejében,hacsak nem vagy gondolatolvasó!

24n

2011. dec. 16. 13:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hülye ötlet volt. Elhívtam, egyből rávágta, hogy nem. Inkább maradok a prostiknál azt hiszem :)
2011. dec. 19. 17:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Csak annak a magabiztos, határozott pasinak JÓKÉPŰnek is kell lennie, egy csúnya görény pasi hiába magabiztos...
2011. dec. 19. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:

ne szegje kedved ez a rosszul sikerült próbálkozás, menni kell tovább előre, és ne foglalkozz mások véleményével, mert csak összezavarnak.

nem azt mondom h hanyagolni kell a prosti témát, viszont mellette "normális" csajoknál is próbálkozz.

amúgy mit mondtál neki h egyből nemet mondott?

2011. dec. 23. 21:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Újra összefutottunk, kicsit beszélgettünk és a végén megkérdeztem nem lenne-e kedve elmenni valahova. Hát nem volt kedve :D
2011. dec. 23. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:

:D a büdös ribanc :D

ilyenkor gondolj arra, hogy a csaj volt a hülye, mivel kihagyta élete legnagyobb lehetőségét;)

tudom, megviseli az embert az elutasítás,de jó h poénosan fogod fel, mert gyötörni magad nem szabad miattuk...

2011. dec. 23. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!