Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem szoktátok kínosan rosszul érezni magatokat,
mikor te meg a nagyon jóképű barátod lementek buliba és
ott van pl 6-7 barátnő ás azok a csajok csak a jóképű
barátod viccein nevetnek, csak vele dumálnak vele akarnak
táncolni stb?
1/12 A kérdező kommentje:
2011. dec. 13. 17:02
az egész életem ilyen. beletörődtem.
2011. dec. 13. 17:03
4/12 A kérdező kommentje:
De ha beletörődsz akkor nem próbálsz meg ellene tenni? De már én sem tudom, hogy mit tegyek ellene. Nincs ötletem. Legyek nagyobb dumás? De akkor is ronda leszek, akkor meg úgy jön le, hogy buta csúnya bunkó vagyok, akkor meg azért fognak levegőnek nézni. Ebből sehogy sem jöhetek ki jól.
KEdves kérdező!
Ez nem a jóképűségen múlik (vagy csak nagyon kis részben). Hülyeség, hogy ronda vagy, ezt felejtsd el.
Írtad, hogy kicsi az önbizalmad. Ez már sokkal komolyabb probléma. Emiatt van az, amit leírtál. Vannak módszerek az önbizalom növelésére, mégpedig a belső önbizalom fejlesztésére, ami minden szituációban kitart.
Egyszerűen belül, a fejedben kell rendbe rakni a dolgokat, és máshogy kell látnod mindent.
A leírt szitura többféle megoldást is el tudok képzelni. Ha érdekel, írj privátban, úgy érzem, tudnék segíteni.
2011. dec. 13. 19:00
Használd ki! Mondd a csajnak, hogy meg tudod oldani hogy összejöjjön a barátoddal, de előtte kérsz egy kis szívességet ;-) Vagy játszd el, hogy közvetítő vagy, beszélj meg randit a csajokkal a barátod nevében, és menj el te a randira, hogy a barátod nem ért rá (szexrandi jellegű események előnyben, ha már ki van éhezve a csaj, és olyan a szitu még össze is jöhet). Hát ennyi. 100-as értékelést nyomj ide légyszi, csökken a népszerűségem :)
2011. dec. 13. 21:48
nemtudom hogyan tehetnék ellene.
egyszerűbb beletörődni.
és tényleg nem a jóképűségen múlik.
sajnos csak akkor vagyok sikeres a csajoknál ha lekezelő-bunkó vagyuk velük. nemértem miért.
2011. dec. 13. 21:50
8/12 A kérdező kommentje:
A nők tényleg buták. Egy tizenéves azt hiszi ténylegesen, hogy ha 35 felett vagy és nincs senkid akkor van valamilyen derformitásod. Keress inkább 25 feletti lányt. Én is azt veszem észre, hogy ha egyedül megyek az utcán akkor rám sem néz egy lány sem, ha viszont egy idegen vagy barát csajjal megyek, akkor hirtelen lesz több lány aki megnéz és látom, hogy tetszem nekik. A nők agyi deformitásban szenvednek, ezt teljesen egyértelmű. Legalábbis a legtöbb. Ha látják, hogy csajjal mész, akkor azt hiszik, hogy te jó pasi vagy és meg tudod adni a csajoknak azt amit kell és nyomban vonzóbb leszel.
megoldás, lehet hogy mocskosul hangzik, menj bulizni egy kevésbé jóképű haveroddal
2011. dec. 13. 22:28
Nem buták, és nincs semmilyen deformitásuk. Egyszerűen ilyen a női gondolkodás, természet. Ez nem jó, és nem is rossz, egyszerűen ez van, ehhez kell alkalmazkodni.
De ne szidd a nőket, ez nagyon nem szép dolog, és teljesen jogtalan.
2011. dec. 13. 22:29
Kapcsolódó kérdések: