Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire varnak a csajok, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire varnak a csajok, amikor azt mondjak, hogy: "Mondj valamit! "?

Figyelt kérdés

15 eves vagyok es mar tobb csajnal tortent az a dolog, hogy chatelgetunk, es a csaj egyszer csak azt mondja, hogy "Mondj valamit.!" Ezen annyiszor elgondolkodtam. Lehet csak siman beszelgetni akar es azt varja hogy dobjak fel egy uj temat, vagy esetleg kozelebb akar kerulni hozzam azaltal, hogy azt mondjam, hogy talalkozzunk vagy valami iesmire var?

Ez a dolog megtorent olyan csajjal is akivel keveset beszeltem es nemreg ismerkedtunk meg, es torten mar olyannal is akivel regebben beszelgetunk es ugy erzem, hogy osszejonne velem.(egyszer hallotam egy haveromtol, hogy egy csaj akar jarni velem, es ra 2-3 napra mikor cheteltunk, a csaj szinten azt mondta hogy: "Mondj valamit!".)

Valakivel torten ez meg? Vajon mit jelenthet. Olyan idegesito, mikor megkerdezni egy csaj ezt, s akkor nem tudom mit mondjak...

2009. máj. 17. 01:07
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én is szoktam ezt irni..mert néha egy beszélgetés is ellapsodhat,de ez nem azt jelenti h meguntad az illetőt,csak szeretnéd ha most ő hozna fel valamilyen témát.ennyi

Ezt simán ugy hidalhatod át, hogy elkezdesz beszélgetni egy áltlagos dologról..és észre se fogod venni h már át is ugrottátok ezt a "mondj valamit" témát..

2009. máj. 17. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
csak azt várja hogy mondj egy témát.... vagy ha addig ő beszélt akkor most mondj vmit te is, mert nagyon idegesítő úgy beszélgetni h pl én irok folyton a másik fél meg néha ír egy szmájlit....
2009. máj. 17. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!