Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire varnak a csajok, amikor azt mondjak, hogy: "Mondj valamit! "?
15 eves vagyok es mar tobb csajnal tortent az a dolog, hogy chatelgetunk, es a csaj egyszer csak azt mondja, hogy "Mondj valamit.!" Ezen annyiszor elgondolkodtam. Lehet csak siman beszelgetni akar es azt varja hogy dobjak fel egy uj temat, vagy esetleg kozelebb akar kerulni hozzam azaltal, hogy azt mondjam, hogy talalkozzunk vagy valami iesmire var?
Ez a dolog megtorent olyan csajjal is akivel keveset beszeltem es nemreg ismerkedtunk meg, es torten mar olyannal is akivel regebben beszelgetunk es ugy erzem, hogy osszejonne velem.(egyszer hallotam egy haveromtol, hogy egy csaj akar jarni velem, es ra 2-3 napra mikor cheteltunk, a csaj szinten azt mondta hogy: "Mondj valamit!".)
Valakivel torten ez meg? Vajon mit jelenthet. Olyan idegesito, mikor megkerdezni egy csaj ezt, s akkor nem tudom mit mondjak...
csak unatkozik és azt mondta h mondj valamit
ennyi
nem értem miért kellett lepontozni azt aki azt írta, hogy bókolj a lánynak. Igaza van. :)
Ha tetszik a lány, ezt fejezd ki. ha nem tetszik, csak dumálni akarsz vele, akkor meg keress egy új témát.
én a mondj valamit helyett mesélj valamit-et szoktam írni :) Ezzel jelzem, hogy érekel a másik, és lehet új téma, vagy szívesen veszem ha a tetszését is kifejezi :) Például hogy szeretne látni, vagy mennyire örül hogy beszélgetünk, vagy ha ismered, hogy milyen csini volt valamikor... nem kell csöpögősnek lenni, de érződjön hogy értékeled mint nőt.
de meg ne kérdezd erre, hogy " és mégis mit mondjak.." :) ez elég kiábrándító :)
30/N
Én is szoktam ezt írni a srácnak, aki tetszik nekem.
Bár én csak akkor szoktam ezt bevetni, amikor leáll a beszélgetés és várom, hogy találjon ki valamilyen új témát.
S ha ilyenkor a srác tényleg felhoz egy új témát, abból arra tudok következtetni, hogy érdekli a beszélgetésünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!