Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bátorság a szemezéshez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bátorság a szemezéshez?

Figyelt kérdés

Van egy végzős srác a suliban, akinek lehet, hogy tetszek, de nem biztos. Ha néha nem vörösödök el, mikor meglátom, és szemezek vele, akkor állja a tekintetemet, de lehet, hogy nem is azért, mert tetszek neki. Amikor viszont meglátom, akkor állati nagyot dobban a szívem, meg megszédülök, és tökre megijedek, ja és el is vörösödök. Reménytelen vagyok, mi? :) Hogy tudnék bátrabb lenni ilyen téren, hogy ne hasson ennyire rám, és legyek bátrabb, hogy szemezzek vele?

Tegnap már írtam ezt a kérdést, de akkor nem nagyon írtatok, hát ha ma.

2009. máj. 16. 17:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Az én barátnőm is így volt. Vagyis kicsit másabb :)

Fél éve ismertem a kapcsolatunk kialakulása előtt, majd pár hónap múlva barátság is lett belőle... De mikor eljött a pillanat hogy bevalljuk egymásnak... Elvörösödött, nézett minden felé, össze-vissza beszélt és tök aranyos volt :))

Nem, nem gond hogyha így viselkedsz, csak ne a végletelenségig, ha ő nem lép akkor lépj te. Ha szembemész vele akkor szép nagy mosolyt!!! Örülni fog neki legközelebb ő is mosolyogni fog, utána már köszönhetsz is neki (ha nem ő kezdeményez ilyen téren). Majd akár megszólítás is lehet belőle. Akár?! Legyen! Csak rövid beszélgetés, esetleg valami rendezvényről bármiről hisz úgyse ismered, és valamit kérj el ha ő nem kéri el!

NEM nem ciki ha a csaj kéri el a telószámot/msn címet, bár látszik úgyis a fiún hogy hogy reagál rá

Röviden ennyi... sztem... :)

2009. máj. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!