Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak úgy odamegyek egy lányhoz és megcsókolom, akkor ezt hogyan kéne kiviteleznem?
Figyelt kérdés
Igazából elég régóta ismerjük egymást, és szerintem én is bejövök neki valamennyire.Aztán nem vagyok a szavak embere sem, szóval gondoltam ebből úgyis kiderül minden
Csak nem tudom, ha olyan hirtelen "elkapom" és ha nem akarja akkor az se lenne jó, nem akarom hogy kellemetlen legyen neki
2011. dec. 10. 21:43
1/7 anonim válasza:
Hát odamész és megcsókolod, ha nem tetszik neki akkor max pofon vág.
2/7 A kérdező kommentje:
végülis igaz :P de aztán nem akarom, hogy utána ezen morcizzon és ne beszéljünk hetekig
2011. dec. 10. 21:46
4/7 anonim válasza:
Pedig ez is előfordulhat, de ha ez megtörténne akkor bocsánatot kérsz és elmondod h miért csináltad és ha jó fej a csaj akkor megbocsát!
5/7 A kérdező kommentje:
3.-nak : öhm köszi :D
na remélem azért megérti ha mégsem gondolna rám úgy, és nem lesz belőle gond, kösz
2011. dec. 10. 22:30
6/7 anonim válasza:
Szerintem ha csak úgy odamész hogy észre se vesz, te meg megjelensz előtte és lekapod akkor készülj fel egy irgalmatlan sallerra.
Ha beszélgettek és úgy alakul a szitu hogy csak úgy lekapod az más, de ha igy lerohanod nem biztos hogy dijazni fogja
Várom az élménybeszámolót egyébként :D
7/7 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet, előtte kicsit beszélgessetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!